مشکلات و نحوه تعیین واحدهای کاری در مارنهای همدان جهت بررسی وضعیت فرسایشی آنها
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: بیست و ششمین گردهمایی علوم زمین
- کد COI اختصاصی: GSI26_281
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1406
نویسندگان
کارشناس ارشد پترولوی
کارشناس ارشد هوا و اقلیم
کارشناس ارشد آبخیزداری
چکیده
تهیه و تعیین واحدهای کاری همگن جهت مطالعه رخساره های حساس به فرسایش اهمیت ویژه ای دارد و امروزه این عمل با استفاده از تلفیق اطلاعات لایه های پایه بکمک نرم افزارهای مدرن سیستم GIS صورت می گیرد. در تهیه نقشه ها، لایه ها و اطلاعات پایه و تلفیق آنها ممکن است مشکلات متعددی بوجود آید که دقت نتایج بدست آمده را شدیدا کاهش دهد. در این پروژه سعی گردیده تا ضمن بیان روش تهیه واحدهای کاری در مارنهای همدان، به مشکلات مشاهده شده بعنوان یک تجربه اشاره شود. به همین منظور نقشه های لیتولوژی، شیب و اقلیم برای مناطق مارنی استان همدان تهیه و سپس این نقشه ها با هم تلفیق و شش واحد کاری همگن تعیین گردید، نتایج نشان داد که در این گونه مطالعات، ممکن است که مرزهای تعیین شده برای نقشه های پایه بر مرزهای واقعی در طبیعت منطبق نشود و بدنبال آن واحدهای همگن بدست آمده با واقعیت های موجود در روی زمین بشدت متفاوت گردد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بوکسیت زایی در محدوده دشت ده غربی استان یزد
- زمین شناسی و کانی شناسی ذخیره بوکسیت طاقدیس کوه سیاه، زون زاگرس، استان بوشهر
- کاربرد استفاده از اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در فرایند هوشمندسازی تولید آلومینیوم
- بررسی تاثیرات استخراج بوکسیت بر محیط زیست و تغییرات اقلیمی
- مدیریت آلودگی ناشی از ضایعات معدن بوکسیت از طریق زیست پالایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.