مروری بر سیستم تولید به هنگام (JIT) و مزایای حاصل از بکارگیری و پیاده سازی آن در سازمان های تولیدی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)
  • کد COI اختصاصی: ICPEEE02_388
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6979
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی مهدی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی مالی دانشگاه علم و هنر یزد

ناهید امراللهی

عضو هیئت علمی دانشگاه یزد

مهدی قدیریان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی مالی دانشگاه علم و هنر یزد

چکیده

؛JTT، سیستمی جامع برای کنترل موجودی های تولید است. در این سیستم هیچ موجودی مواد اولیه ای خریداری نمیشود و هیچ محصولی ساخته نمی شود؛ مگر در هنگام ضرورت. این سیستم اساساٌ بر کاهش هزینه ها از طریق حذفموجودی های انبار تمرکز دارد. همچنین JIT از نظر اینکه باعث افزایش کیفیت و کارایی می شود یک رویکرد مدیریتتکنیکی و از این جهت که باعث کاهش ضایعات می شود، یک رویکرد مدیریت عملیاتی و به این دلیل که یک مفهومتولید جامع است رویکرد استراتژیک نامیده می شود. JIT ، تنها در صورتی به موفقیت می رسد که تک تک افراد سازماندر آن مشارکت کنند، برنامه ها و روندها جهت دستیابی به حداکثر بازده و کارایی طراحی شده باشند و کیفیتمحصولات و برنامه های زمانی تولید مطابق با تقاضای مشتریان، برنامه ریزی شده باشند. این سیستم علیرغم مزایایی کهدارد، با یک سری محدودیت ها رو به رو است که از آن جمله می توان به عدم استفاده مناسب از آن در همه کشورها اشاره نمود.پژوهش حاضر با مطالعه تئوری ها ، متون ، انجام مصاحبات و ارائه نظریات کارشناسی شده سعی در بررسی سیستمتولید به هنگام ) JIT ( و مزایای حاصل از بکارگیری و پیاده سازی آن در سازمان های تولیدی داشته و همچنین در اینپژوهش به دنبال ارائه اهداف، مزایا، ، مراحل پیاده سازی و ... این سیستم می باشیم که در نهایت مزایای حاصل از پیادهسازی این سیستم ارائه گردید.

کلیدواژه ها

مدیریت صنعتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.