بررسی تأثیر نرخ ارز و حجم نقدینگی بر روشهای تأمین مالی خارجی (مورد مطالعه: شرکتهای بیمه پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)
  • کد COI اختصاصی: ICPEEE02_318
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 613
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید جوربنیان

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (گرایش مالی)، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد -اسلامی، کرمانشاه، ایرا

سعیده قانع دستجردی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (گرایش - بازرگانی بین الملل)، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد سلامی،ک

مرضیه شبانپور

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (گرایش مالی)، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه، ایرا

چکیده

شیوه های تأمین مالی نیز در جهت افزایش ارزش شرکت نقش بسزایی خواهد داشت. لذا عوامل تأثیرگذار درونی و بیرونیبر این شیوه ها از جمله عوامل کلان اقتصادی و تغییرات هریک از آنها و چگونگی تأثیرگذاری آن ها نیز دارای نقشمهمی می باشد. لذا در این پژوهش اثر متغیرهای کلان اقتصادی بر شیوه های تأمین مالی خارجی به عنوان یکی از منابعمالی با هزینه، بر روی شرکتهای بیمه پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در دوره زمانی 1393-1387 مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج بدست آمده از آزمون ریشه واحد داده های پانل و آزمون F لیمر و آزمون هاسمن در اینتحقیق بیانگر این امر است که بین نرخ ارز و تأمین مالی خارجی ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد. از طرفی حجمنقدینگی با تأمین مالی خارجی ارتباط مثبت و معناداری دارد در صورتی که در جهت تأمین مالی از استقراض بلندمادتاستفاده نگردد. لذا پیشنهاد می شود که مدیران مالی با در نظر گرفتن روابط مذکور و تغییرات هریک از متغیرهای کلاناقتصادی تصمیم مطلوب را نسبت به انتخاب بهترین شیوه تأمین مالی در جهت نیل به اهداف سازمان اتخاذ نمایند.

کلیدواژه ها

نرخ ارز، حجم نقدینگی، انتشار سهام، استقراض بلندمدت، تأمین مالی خارجی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.