معرفی و بررسی باورهای مردم تالش زبان ماسال

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی تالش شناسی
  • کد COI اختصاصی: BASTAN01_080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2508
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نسیم عبداله زاده

کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی

چکیده

باور در زبان فارسی، ایمان و اعتقاد آمده است. این واژه از اصطلاحات مربوط به حوزه روانشناسی اجتماعی است که مباحث مربوط به پدیده روانی اعتقاد را از این حیث که دارای رفتارسازی اجتماعی است، مطالعه می کند. در یک تعریف واژه ساده باورها یا عقیده ها، اندیشه هایی هستند که فرد به درستی و حقانیت آن ها اعتقاد دارد. زبان تالشی از گویش های ایرانی شمال غربی است و لهجه ها و گونه های متعددی از جمله شفتی، ماسالی، خوشابری، پره سری، اسالمی و هشتبری . این تحقیق می کوشد به معرفی و بررسی باورهای مردم تالش زبان ماسال بپردازد و انواع و چگونگی آن ها را واکاوی کند. نتیجه پزوهش حاضر نشان می دهد که بیشتر باورها همان آداب و رسوم مردم را در بر می گیرند و جز تعدادی از آن ها که دارای دلیل علمی هستند، باقی آن ها جز ء خرافات به حساب می آیند

کلیدواژه ها

باور، آداب و رسوم، مردم، زبان تالشی، ماسال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.