اولین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار نقش دفاتر اسناد رسمی در توسعه کسب و کار در کشور
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICAMIB01_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 752
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق ثبت ، دانشگاه آزاد دامغان
استادیار دانشگاه آزاد دامغان
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق ثبت ، دانشگاه آزاد دامغان
چکیده
دفاتر اسناد رسمی یکی از نهادهای تحت نظارت قوه قضاییه ی ایران می باشند، یک مرکز حقوقی (مدنی) کهرابط بین حاکمیت و شهروندان است. نهادی خصوصی که دارای استقلال مالی است و به صورت مستقل بهمنظور ثبت رسمی اسناد فعالیت مینماید. این دفاتر نقش مهمی در تأمین و تضمین امنیت حقوقی و اقتصادیجامعه دارند به نحوی که با تنظیم اسناد معتبر قانونی به تأمین بهداشت حقوقی جامعه کمک می کنند. از آنجاییکه این نهاد سهم مهمی در ثبات نظم جامعه از طریق تثبیت مالکیت بر عهده دارد، نقش دفاتر اسناد رسمی درتوسعه ی کسب و کار از دو منظر، مورد توجه است. از منظر نخست، نقش ایجابی دفاتر؛ از ابتدای تأسیسسازمان ثبت اسناد و املاک کشور، دفاتر اسناد رسمی بخش قابل توجهی از ارائهی خدمات ثبتی و تنظیم و ثبتاسناد را بر عهده داشته اند و علاوه بر بالا بردن دقت در تنظیم حقوقی اسناد و سلب مسئولیت حاکمیت در اینزمینه، موجب اطمینان تجار، کسبه و سایر اقشار به اطمینان از صحت قراردادهای تنظیمی و نیز هویت متعاملینکه جهت توسعه کسب و کار با آنها قرارداد منعقد گردیده، می شوند.از منظر دوم، نقش سلبی؛ این ویژگی موجب جلوگیری از وقوع نزاع های بی مورد و کاهش مراجعات مردم بهمحاکم دادگستری می گردد. اطمینان مردم به اسناد رسمی باعث اشتیاق آنان به توسعه فعالیت های کاری می شودو از طرفی دیگر چون مردم کاملاً آگاه هستند که اسناد رسمی موجب تثبیت مالکیت آنها نسبت به اموال ودارایی هایشان میگردد، این امر می تواند در رونق کسب و کار اقشار دیگر جامعه نیز تاثیر گذار باشد.کلیدواژه ها
دفاتر اسناد رسمی، کسب و کارمقالات مرتبط جدید
- واکاوی و بررسی اثربخشی نقش تکنولوژی های نوین در توسعه پایدار صنعت گردشگری و به ویژه صنعت هتلداری
- بررسی اهمیت آموزش چند فرهنگی در برنامه درسی
- تاثیر رعایت اخلاق حرفه ای از سوی معلمان بر افزایش انگیزه ی تحصیلی دانش آموزان
- استفاده از احکام الهی در تفهیم فرهنگ اسلامی به دانش آموزان
- کاربرد فناوری اطلاعات در ارتقای هوش هیجانی و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.