ایجاد ارزش مشتری برتر برای شرکت هایB2Bاز طریق قابلیت های شرکت تامین کننده
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MOCONF01_0580
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1426
نویسندگان
استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی دانشگاه یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی دانشگاه یزد
چکیده
اهمیت نقش و ارزش مشتری در مدیریت شرکت ها در بیست سال اخیر در حال افزایش بوده است. قابلیتهای سازمانی شرکت، هم داخلی و هم خارجیگرا برای افزایش ایجاد ارزش مشتری ضروری هستند. در جهان پویای امروز، تجارت بازاریابی صنعتی، محیط، نوآوری و بازاریابی، برای ارائه مزیت رقابتی شرکت های عرضه کننده کالا از طریق توانایی ایجاد ارزش برای مشتریان بسیار مهم بیه نظر می رسد. توانایی نوآوری محصول و قابلیت های بازاریابی تا حدی بر رابطه بین جهت گیری بازار شرکت و توانایی آن در ایجاد ارزش، به عنوان یک میانجی کامل از رابطه بین جهت گیری بازار عمل کرده است. با این حال، بیا تمرکز بر این دو ارزش مهم و حیاتی (ایجاد رواب، با مشتریان کسب و کار و همکاری با آنها)، ما نمی توانایی از اهمیت ارزش مشتریان غفلت کنیم. در سیال های اخیر مدیران در صنایع مختلف در بخش های تولید و خدمات توجه شان را به افزایش ارزش مشتری محصولاتشان متمرکز نموده اند. شرکت ها ممکن است اقدام به افزایش ارزش مشتری و مزیت رقابتی از طریق برتری در بازاریابی و یا نوآوری محصول کنند. هدف گذاری، موقعیت یابی، موضوعات و گزاره های ارزش، قیمت گذاری محصولات و خدمات، همه به ارزش مشتری به عنوان یک جزء کلیدی تکیه میکنند. بازاریابان کسب وکار به دلیل فشار زیاد، به طور فزاینده ای در جستجوی راههای جدیدی برای ایجاد ارزش مشتری فراتر از گذشته هستند. تحقیقات نشان می دهد که ترکیب خاصی از قابلیت های سازمانی میتواند ارزش مشتری را افزایش دهد. امروزه دیگر بازاریابی به معنای کسب موقعیت های جدید برای فروش و توسعه و تحویل محصولات و خدمات نیست، بلکه هدف آن گسترش و حفظ رواب، درازمدت با مشتریان است.کلیدواژه ها
نوآوری، بازار یابی صنعتی، مزیت رقابتی، ارزش مشتری، قابلیت های بازاریابیمقالات مرتبط جدید
- مدیریت ریسک نکول در بازپرداخت بدهی شرکتها
- آخرین پیشرفت ها در مدیریت باتری خودروهای برقی: چالش های حرارتی، چرخه عمر و یکپارچه سازی با انرژیهای تجدیدپذیر
- توصیف عملکرد هوش مصنوعی و یادگیریماشین در مدیریت کسب و کار، تجارت الکترونیک
- بررسی نقش استفاده از روش های مدل سازی و شبکه پذیرفتگی در بهبود اطلاعات و ارتباطات زنجیره تامین
- تاثیر هوش مصنوعی بر گروههای شغلی و بهره وری حاصل از آن در جهان و محاسبه تاثیر آن برای ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.