تاثیر غلظت نانوذارت سیلیکا بر خواص آبگریزی کامپوزیت پلی پروپیلن و پلی وینیل کلراید

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: سومین همایش ملی فناوری نانو از تئوری تا کاربرد
  • کد COI اختصاصی: NCNTA03_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 582
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صاحبعلی منافی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود،ساختمان اداری طبقه ۴ واحد پژوهش

سجاد دهقانی

بوشهر، برازجان، شهرک گلستان جنوبی، خیابان صبا پلاک ۱۱۱

کورش دهقانی

فارس، شیراز، خیابان ولیعصر قصردشت، کوچه ۸، فرعی آخر پلاک ۲۴۱

رامین گودرزی

فارس،شهرستان نورآبادممسنی، بلوارامام خمینی جنب بانک سپه کوچه ۳۳ اسدآبادی،پلاک ۴

چکیده

در تحقیق حاضر، تاثیر غلظت نانوذرات سیلیکا بر خواص آبگریزی پلی پروپیلن با زیر لایه پلی وینیل کلراید مورد مطالعه قرارگرفته است و شرایط بهینه ارزیابی شد. غلظت نانوذرات و دمای خشک شدن دو عامل تاثیرگذار بر خواص نهایی پوشش ها می باشد نتایج بدست آمده حاکی از ابرآبگریزی پوشش می باشد و پراکندگی نانوذرات در محلول پلیمر، بطوریکه بتواند سبب زبری بالا در پوشش شود از اهمیت بالایی برخوردار است و خواص پوشش های ابرآبگریز که در کار حاضر مورد بررسی قرار گرفته است. بطوری که اگر زاویه تماس به بالای به 151 درجه برسد سطح ابرآبگریز خواهد شد بلورینگی و چسبندگی پلیمر باعث بهبود آبگریزی و پایداری پوشش می شود و در ادامه پوششی ابرآبگریز از پلی پروپیلن گرید MFI6 و پلی وینیل کلراید با نانوذرات سیلیکا، بر روی اسلاید شیشه تهیه شد و خواص نهایی آن تحلیل گردید سپس فیلم های تهیه شده مورد آزمون های زاویه تماس CA و میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM قرار گرفت و خواص نهایی آنها ارزیابی شد

کلیدواژه ها

سیلیکا، پلی پروپیلن، پلی وینیل کلراید، ریخته گری محلولی، پوشش های ابرآبگریز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.