شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بربهره وری کارکنان شهرداری شهرستان نطنزبا استفاده از روش تاپسیس
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و سامانه های مالی
- کد COI اختصاصی: MEFS01_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 778
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد نراق
استاد دانشگاه آزاد نراق
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد نراق
چکیده
هدف از نگارش پژوهش حاضر ، بررسی ، شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر بهره وری کارکنان شهرداری نطنز در سال 1393 می باشد. مدل در نظرگرفته شده شامل 6 معیارخصوصیات فردی،فرهنگ سازمانی، ساختار سازمانی، سبکهای مدیریت ، سیستم پاداش و فضای فیزیکی می باشد و برمبنای این متغیرها،پرسشنامه ای مبتنی بر 24 زیرمعیارطراحی گردید که روایی آن توسط اساتید راهنما و پایایی آن توسط آلفای کرونباخ تایید گردید. از آنجایی که حجم جامعه آماری که شامل کارمندان ستادی شهرداری نطنز می باشد برابربا 300 نفر بود ، حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران 170 نفر برآورد گردید که پرسش نامه بین این تعداد به شیوه نمونه گیری تصادفی توزیع گردید.یافته های بررسی شده پس از تحلیل به وسیله نرم افزار spss و استفاده از آزمون فریدمن وجود تفاوت بین عوامل موثر بر بهره وری را تایید نمود. سپس با استفاده از تکنیک تاپسیس ، این عوامل رتبه بندی گردید. نتایج حاصل از به کار گیری تکنیک تاپسیس جهت رتبه بندی معیارها، بیانگر آن است که در میان متغیرهای پژوهش ، خصوصیات فردی به عنوان پرتاثیرترین متغیر و و سیستم پاداش به عنوان کم تاثیر ترین متغیر انتخاب شدند.کلیدواژه ها
بهره وری ، ،تاپسیس ، شهرداری شهرستان نطنزمقالات مرتبط جدید
- پایداری کسب و کارها از طریق کارافرینی اجتماعی و قابلیت های پویا از دیدگاه کارافرینان برتر منطقه غرب ایران (قزوین، همدان، کرمانشاه)
- تاثیر نواوری های حسابداری مدیریت بر عملکرد مالی شرکت با تاثیر ادراکات بحران اقتصادی و استراتژی کسب و کار
- مدلسازی و اولویت بندی عوامل اثرگذار بر سبک رهبری تحول گرا در سازمان های دولتی (مطالعه موردی: جهاد کشاورزی استان قزوین)
- نقش حسابداری و گزارشگری زیست محیطی و اجتماعی در سیاست های کلان دولت ها
- بررسی تطبیقی ماده « ۱۷ » کنوانسیون بین المللی از دیدگاه اسلام
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.