نقش و اهمیت زیرساخت ها در توسعه گردشگری آب گرم ورتون شرکت تعاونی گردشگری توسعه سیر زنده رود

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دوازدهمین کنگره انجمن جغرافیایی ایران با محوریت آمایش سرزمین،الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت
  • کد COI اختصاصی: IGAC12_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 844
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهری اذانی

عضو هیئت علمی گروه جغرافیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

امیررضا صفائی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا –برنامه ریزی توریسم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

نغمه جعفری

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا –برنامه ریزی توریسم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

چکیده

آب گرم ورتون به عنوان یک مقصد گرشگری، به خاطر مقاصد جذاب، آب و هوای عجیب چنانکه به آن 4 فصل در یک روزمی گویند ، وجود حیوانات،گونه های مختلف زیست محیطی، تپه ها و شن زارها؛ گردشگران زیادی را پذیرا است. سرعت رشد اقتصادی بسیار بالا و نرخ بهره پایین از جمله موفقیت های قابل توجه در آب گرم ورتون می باشد. بدون تردید سطح این موفقیت ها تا حد زیادی به نحوه ی بکارگیری عوامل در اجرای برنامه های زیرساختی و سرمایه گذاری ها در بخشهای زیرساختی آموزش، بهداشت، ورزش و حمل و نقل عمومی وبه شناخت حاصل از فضای رقابتی موجود درعرصه بین المللی برمی گردد. رسیدگی به زیرساخت ها علاوه بر ایجاد تسهیلات گردشگری، باعث ارتقای سطح اقتصادی، اشتغالزایی و رفاه گردشگران شده است. ایران سرزمینی 4 فصل با سابقه تمدنی چند هزار ساله و با داشتن جاذبه های تاریخی، مذهبی و طبیعی وبا داشتن منبع مالی چون نفت دارای تمام پتانسیل است که یک کشور نیازمنداست تا درگردشگری به اوج برسد .گردشگری در ایران موفقیت کمی داشته و این ناکامی بدلیل نپرداختن بطورجدی به موضوع زیرساخت های گردشگری می باشد. ایجاد هرگونه تحول و استاندارد سازی خدمات درگردشگری ایران نیازمند انجام مطالعات تطبیقی و کسب آگاهی از تجربیات دیگر کشورهای موفق دنیا است که می تواند کمک شایانی به فعالان این عرصه کند مزیت های رقابتی کشورها به عومل طبیعی مانند آب و هوا، چشم اندازها و جلوه های زیبای محیطی و سایر جاذبه های باستانی وابسته است اما یکی از راه های توسعه گردشگری که دراین مقاله سعی به معرفی آن داریم یعنی توجه به بررسی اهمیت زیرساخت های آب گرم ورتون می باشد تا بتوانیم زمینه های رشد اقتصادی ورفاه مردم را آماده سازیم. روش مورد استفاده شده در این تحقیق مطالعات تطبیقی اسنادی می باشد.

کلیدواژه ها

پتانسیل ها، زیرساخت ها، گردشگر، رفاه عمومی، آب گرم ورتون، گردشگری سلامت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.