کنترل سیستم هایبریدی آرایش پروازی پرنده های بدون سرنشین با یک کنترلر فازی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICEEE06_177
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1118
نویسندگان
کارشناس ابزاردقیق، شرکت نفت و گاز پارس، شرکت ملی نفت ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد
چکیده
افزایش کاربرد هواپیماهای بدون سرنشین وجایگاه آنها در صنایع مختلف به ویزه صنایع دفاعی، موجب سرمایه گذاری های کلانی در این زمینه شده است. مهمترین بخش طراحی و ساخت این نوع هواپیماها، چگونگی کنترل می باشد. بنابراین طراحی کنترلر مناسب یکی از دغدغه های متخصصان علم کنترل است. از طرف دیگر هواپیماهای بدون سرنشین به منظور افزایش کارایی باید در آرایش های پروازی خاص که برای شرایط ویژه طراحی شده اند. پرواز کنند. از همین رو هماهنگی، مدیریت و کنترل آرایش پروازی این پرنده ها چالش بزرگی در راه گسترش استفاده از آنهاست. سیستم های هایبریدی دسته ای از سیستم های دینامیکی هستند که در آنها رفتار سیستم، ترکیبی از دینامیک های پیوسته و گسسته است. از آنجائیکه در بیشتر سیستم های واقعی به نوعی دینامیک های پیوسته و گسسته در تعامل هستند، در سال های اخیر توجه زیادی به این نظریه شده است، می توان کنترل آرایش پروازی پرنده های بدون سرنشین را به صورت یک مدل هایبرید منظور کرد. در این مقاله ضمن بررسی مسئله پرواز آرایشی با مدل سازی آن به صورت سیستم های هایبردی مطرح و مسائل کنترلی مربوط به آن بررسی شده است. در حالت پرواز آرایشی مثلثی یک کنترل کننده فازی طراحی شده که نتایج شبیه سازی نشان دهنده شکل گیری و ثبات آرایش پروازی بوده است.کلیدواژه ها
سیستم هایبرید، پهپاد، آرایش پروازی، کنترلرفازیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.