مقایسه سبک های مدیریت تعارض در مدیران مدارس دولتی و غیراتتفاعی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت چالشها و راهکارها
  • کد COI اختصاصی: ICMM02_603
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 860
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدامجد زبردست

دانشیار مدیریت آموزشی دانشگاه کردستان

امید نصرتی

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی دانشگاه کردستان

آزاد الله کرمی

دانشجوی دکتری تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی

غفار کریمیان پور

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی دانشگاه محقق اردبیلی

چکیده

پژوهش حاضر به منظور مقایسه سبک های مدیریت تعارض در مدیران مدارس دولتی و غیر اتتفاعی شهر کرمانشاه انجام گرفت. جامعه آماری در این تحقیق شامل کلیه مدیران مدارس دولتی و غیر انتفاعی شهرکرمانشاه درسال تحصیلی1392/93 می باشند، با استفاده از جدول مورگان و گرجسی 60 نفر از مدیران مدارس دولتی و 35 نفر از مدیران مدارس غیر انتفاعی به عنوان نمونه آماری مورد بررسی قرار گرفتند.ابزار گردآوری داده پرسشنامه استاندارد شده سبک برخورد با تعارض رحیم می باشد. برای تجزیه و تحلیل دادهها از شاخصهای آمار توصیفی شامل میانگین و انحرافمعیار و در بخش آمار استنباطی از آزمون فریدمن و تی مستقل استفاده شد. یافتههای پژوهش نشان داد، مدیران مدارس دولتی به ترتیب از سبک های تشریک مساعی، مصالحه، مدارا، اجتناب و تسلط استفاده بیشتری می کنند، مدیران مدارس غیر انتفاعی نیز به ترتیب از سبک های تشریک مساعی، مصالحه، مدارا، تسلط و اجتناب استفاده بیشتری می کنند. همچنین نتایج نشان داد بین استفاده مدیران مدارس دولتی و غیر انتفاعی از سبک های تشریک مساعی، مصالحه و مدارا تفاوت آماری معناداری وجود ندارد. ولی تفاوت دو گروه در سبک های اجتناب و تسلط معنادار و مدیران مدارس دولتی بیشتر از سبک اجتناب و مدیران مدارس غیر انتفاعی بیشتر از سبک تسلط استفاده می کنند

کلیدواژه ها

مدیریت تعارض، سبک مدیریت، مدارس دولتی، مدارس غیر انتفاعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.