بررسی مقایسه ای راندمان سیکلون ، اسکرابر مه پاش و استفاده تؤام آنها در کنترل ذرات سیلیس هوای کارگاه های سنگ کوبی
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: دومین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE02_150
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2196
نویسندگان
چکیده
هدف از این مطالعه تعیین راندمان جمع آوری سیکلون متداول واسکرابر مه پاش در سیستم های تهویه موضعی راه اندازی شده جهت حذف ذرات سیلیس در کارگاه های سنگ کوبی ازندیان همدان می باشد. در این مطالعه نمونه برداری ایزو کینتیک گردوغبار بر اساس روش شمار 5 سازمان EPA در داخل کانال های سیستم تهویه قبل وبعد ازوسایل غبارگیرانجام گرفت و تعیین مقدار نمونه های گردوغبارجمع آوری شده به روش گراویمتری انجام پذیرفت.نمونه برداری بر مبنای توزیع سایز ذرات نیز با استفاده ازکاسکد سانتریفوژی صورت گرفت. نتایج نشان داد میانگین ذرات خروجی از سیستم های تهویه در سیلیس کوبی های درجه 1 (سیلیس کوبی ها با سیلیس آزاد بالای 95 درصد) mgm-343 تا mg m-3 131 بوده ودر سیلیس کوبی های درجه 2 ( سیلیس کوبی ها با سیلیس آزاد بالای 85 درصد) mg m-3 64 تا mg m-3 127 برای 8 الی 10 ساعت فعالیت کاری بوده که کمتر از حد مجازاستانداردتوصیه شده سازمان محیط زیست کشورمی باشد.نتایج تحقیق فوق نشان داد که استفاده از سیکلون متداول همراه با اسکرابر، دارای راندمان بالایی در تصفیه ذرات جمع آوری شده بوسیله سیستم تهویه موضعی است. راندمان سیکلون به تنهایی در حذف ذرات سیلیس 80 تا 97 درصد بوده و در شرایطی که همراه با اسکرابر استفاده گردد راندمان به 92 تا 99 درصد افزایش می یابد که نقش بسیار موثری در حذف ذرات از هوای کارگاه های سنگ کوبی دارد.کلیدواژه ها
سیکلون ،اسکرابر مه پاش ،راندمان ، کارگاه سنگ کوبی ، ذرات سیلیسمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.