تأثیرITIL برچرخه حیات نرم افزار

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی چالش های مدیریت فناوری اطلاعات در سازمان ها و صنایع
  • کد COI اختصاصی: CITMC01_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 450
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نگار وفایی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، دانشجوی کارشناسی ارشدگروه کامپیوتر

ناصر مدیری

دانشگاه آزاد زنجان، عضو هیات علمی گروه کامپیوتر

چکیده

با توجه به ضرورت و اهمیت تهیه مدل و چارچوب مدون و استاندارد و حرکت جهانی که به این سمت قرارگرفته است و با توجه به ریس کها و هزینه هایی که سالانه شرکت های بزرگ ف نآوری اطلاعات را با چالش های جدی روبرو ساخته است، استفاده از استانداردهای مهندسی نر مافزار به عنوان یک چارچوب برای تولید محصولات نرم افزاری لازم و ضروری است که با استفاده از فرایندها و وظایف در جهت موفقیت بیشتر و کنترل و نظارت بر روی چرخه حیات نرم افزار صورت گیرد و رضایت مشتری، بهبود کیفیت و کاهش دوباره کاری از مهم ترین مزایای به دست آمده از طریق استفاده از استانداردها درون یک سازمان حاصل می شود. عدم یکپارچگی بین فرایندهای مهندسی نر مافزار و ذینفعان (به عنوان مثال، سازمان و یا IT باعث ناکارآمدی گسترده در فرایندهای عملیاتی نر مافزار می شود. [ 1] به منظور مدیریت و کنترل موثر در فرایند تولید یک محصول نر مافزاری به یک زبان و فهم مشترک بین توسعه دهندگان سیستم نیازمندیم که این ادبیات مشترک در چارچوبITIL مطرح گردید و دربرگیرنده راهکارهایی جهت رفع مشکلات و مسائل در یک چرخه حیات نرم افزار می باشد در این مقاله برای کنترل چرخه حیات نرم افزار، استاندارد 12207ISO/IEC و برای مدیریتقانونمند و ارائه یک زبان و چرخه حیات خدمات کتابخانه زیرساخت فناوری اطلاعات ITIL پیشنهاد م یشود

کلیدواژه ها

ITIL,ISO ، IEC12207

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.