تبیین معنویت و رهبری معنوی و مولفه های آن در هزاره سوم
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF01_519
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 835
نویسندگان
استادیار گروه علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا
دانشیار گروه علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
چکیده
اخیراً واژه معنویت (Spirituality) در سازمان به موضوع حائر اهمیت در ادبیات مدیریت و رفتار سازمانی بدل شده است و بسیاری از محققان به خاطر تأثیر معنویت بر بهره وری سازمان به آن پرداخته اند. واژه معنویت در رهبری در دههاخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده است. رهبران با استفاده از شاخص های معنویت در سازمان یا گروه ، هم یک نوعانگیزش درونی برای خود و هم زمینه ای برای انگیزش بیرونی پیروانش فراهم می کنند. رهبران معنوی و ارزش مدار بهکارها و فعالیت های پیروان در سازمان یا گروه، بوسیله متصل کردن آنها به ارزش های عمیق درونی شان معنی می دهند ،رهبری معنوی شامل ارزش ها ، نگرش ها و رفتارهای مورد نیاز برای ایجاد انگیزش درونی در خود و دیگران به گونه ای کهباعث بیداری معنویت از طریق معنا و هدف و عضویت در پیروان می گردد و در نهایت منجر به نتایج فردی و سازمانی ازقبیل بهداشت و سلامت روانی و بهره وری بالای سازمان می گردد هدف این مقاله تبیین معنویت مولفه های رهبریمعنوی در هزاره سوم می باشد و روش تحقیق توصیفی که در آن از منابع کتابخانه ایی مروری بر مقالات و منابع اینترنتیاستفاده شده است. در این مقاله به معنویت ، معنویت در عصر جدید ، معنویت در کار ، معنویت و رهبری ، رهبری معنوی، مولفه های رهبری معنوی ، نقش معنویت در موفقیت رهبری پرداخته شد.کلیدواژه ها
معنویت ، رهبری ، رهبری معنوی ، مولفه های رهبری معنویمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.