معرفی سیستم CHPو کاربرد آن در کاهش هزینه های انرژی ساختمان

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین­ المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
  • کد COI اختصاصی: ETEC04_446
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 622
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن ذوقی

استادیار گروه تحصیلات تکمیلی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

محمود نظری مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

چکیده

در سالهای اخیر واحدهای تولید پراکنده به دلیل مزایایی مانند کاهش تلفات سیستم توزیع، آزاد سازی ظرفیت خطوط انتقال، ناچیز بودن هزینه های بهره برداری، کمک به پایداری شبکه، و ... بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یکی از مهمترین تکنولوژی های موجود در این زمینه سیستم های تولید همزمان برق و گرما می باشد. اساس کار در این سیستم ها مبتنی بر بکارگیری و استفاده از تلفات حرارتی منبع محلی تامین توان به منظور استفاده در سیستم های گرمایشی می باشد. در حالت عادی بازدهی سیستم های تولید برق، کمتر از05 % می باشد که با بکارگیری ایده سیستمCHP این مقدار تا بیشتر از 69 % قابل افزایش است. بهمین دلیل در حال حاضر بسیار مورد استقبال در کشورهای مختلف قرار گرفته است. در ایران نیز چند سالی است که وزارت نیرو با در نظر گرفتن مشوق های مختلف تلاش بسیار زیادی در توسعه سیستم هایCHP داشته است.

کلیدواژه ها

تولید همزمان ، مولد ، حرارت ، برق ، ژنراتور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.