بررسی حجاب در ادیان الهی قبل از اسلام
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی فرهنگ عفاف و حجاب
- کد COI اختصاصی: HIJABC01_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2470
نویسندگان
دانشجوی مقطع کارشناسی رشته حقوق، واحد مرکزهمدان، دانشگاه پیام نور همدان، ایران، همدان
چکیده
هر مرد یا زن مسلمان باید بداند که مسئله ی پوشش یک مسئله ی جدیدی نیست بلکه مستنداتی در کتب ادیان الهی در این مورد وجود دارد. هدف این مقاله شناخت مبانی و حدود پوشش می باشد که با استناد به کتب ادیان الهی و تاریخی، این محدوده پوشش برای ما روشن می شود. قسمت اول این مقاله به مسائلی مانند ضرورت و اهمیت موضوع، تاریخچه ی موضوع و روش تحقیق پرداخته شده. در قسمت بعدی نیز به مفهوم شناسی و فلسفه پوشش پرداخته شده و همچنین در خصوص فطری بودن پوشش مطالبی بیان شده است. در ادیان الهی از جمله آئین زرتشت، یهود و مسیحیت نیز این حکم را تفاوتهایی وجود دارد. از بررسی و مقایسه حد و کیفیت حجاب در ادیان الهی استنباط می گردد که حجاب در ادیان دیگر، نسبت به اسلام از شدت بیشتری برخوردار بوده است. این مقاله به بررسی تطبیقی حجاب در ادیان مختلف می پردازد.کلیدواژه ها
پوشش، حجاب، فطری بودن حجاب، ادیان و مذاهب الهیمقالات مرتبط جدید
- حبس و بازداشت غیر قانونی
- بررسی دیدگاه های فقهی موثر در رویه قضایی درباره ملکیت آثار ادبی هنری فرهنگی
- شبکه ارتباط و تعامل موثر مردم و نیروی انتظامی و امنیتی با تاکید بر مطالعه شهر مشهد- مطالعه تطبیقی
- واکاوی فقهی و حقوقی نقش اثر انگشت در کشف جرم
- Promoting Climate Justice: Tackling Environmental Inequity and its Social and Economic Consequences
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.