بررسی نحوه استفاده از راهبردهای زیست بومی در طراحی خانههای بومی گیلان نمونه موردی: روستای کوشال

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی شهرسازی، مدیریت شهری و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: UUSD01_1135
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 957
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

انسیه قربانی نیا

استادیار دانشکده هنر و معماری، واحد تهران شرق قیامدشت ، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، ایران

چکیده

این مقاله بر اساس اصول طراحی زیست بومی در خانههای بومی لاهیجان که شامل؛ شاخصهای محیی زیسیت طبیعی موقعیت طعیعی و اقلیم و محیط زیست مصنوع فرم خانه ها، سازمان دهی فضایی، مصالح،، سایت و محوطه سازی،پوشش ساختمان و تأسیسات ساختمان میباشد، متمرکز شده است؛ و در پی رمزگشایی از راهکارهای اساسی است یه نحوه استفاده از منابع طعیعی و ایجاد آسایش برای ساکنین را موجب میگردد. در این مقاله، یکی از روستاهای لاهیجان به نام کوشال از نظر خصوصیات، عناصر، مصال، و ... به طیور کامل مورد نقد و بررسی قرار میگیرد و راه حلهای طراحی زیست بومی موجود در این خانهها، جمیع بنیدی و میورد تحلیل قرار گرفته و سپس امکان استفاده از آنها در خانههای مدرن بررسی میشود و مشخص میکند که معماری چگونه باید با طبیعت هارمونی و همزیستی داشته باشد

کلیدواژه ها

زیستبوم، طراحی زیستبومی،خانههای بومی، منابع انرژی تجدید پذیر، روستای کوشال لاهیجان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.