بررسی اثرات زیست محیطی کاربرد انرژی خورشیدی در ایران

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
  • کد COI اختصاصی: ICSDA01_0977
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 787
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام موحد

کارشناسی ارشد مدیریت محیط زیست_اقتصاد محیط زیست

احسان قابلی

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ماشین الات کشاورزی

سارا اوحدی

عضو هیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

چکیده

سیستم های انرژی خورشیدی مثل فوتوولاتیک ها حرارتی خورشیدی ونیروی خورشیدی اثرات محیطی شاخصی را در مقایسه با منابع انرژی سنتی فراهم می کند اما به نوعی در توسعه پایدار فعالیت های انسانی مؤثر می باشند . با وجود این برخی اوقات به کارگیری مقایسه ای و مقیاسی باید در مورد توجیهات محیطی منفی پتانسیل نیز صورت گیرد. این مسائل پتانسیل به نظر مانع قدرتمندی را برای انتشار بیشتر ایین سیسیتم ها در مورد برخی از مصرف کنندگان دارد. در غلبه بر این گونه مسائل دیدگاه کلی ارزیابی اثر محیطی قابل ارائه می باشد بنابراین ما تداخلات محیطی پتانسیل را در تنظیم یا آمیلوریته کردن آ نها با نوآوری های تکنولوژیکی و عملکردهای جدید و مناسب در سیستم های نوری آتی به کار می گیریم. تجز یه و تحلیل به نوعی پتانسیل خاصی را بر اساس ساختار محیطی فراهم می آورد که این شامل نمونه متناسب در طول ساخت یا نصب یا فازهای تخریب می باشد که به ویژه در مورد تکنولوژی های خورشیدی مرکزی تغییرات بصری و سر و صدا و انتشارات گازهای گلخانه ای و آلودگی های خاک و آب و مصرف انرژی و حیوادر مرتبط با نیروی کار می تواند اثر خاص را بر روی سایت های آرکولوژیکی بگذارد که بر روی اکوسیستم های حساس نیز اثر گذار بوده و برخی اوقات اثرات اقتصادی اجتماعی مثبت یا منفی را نیز دارد

کلیدواژه ها

تکنولوژی انرژی خورشیدی،فتوولتائیک،ارزیابی اثرات زیست محیطی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.