بهبود رفتار لرزه ای قاب های خمشی فولادی ساخته شده از تیر ورق با بکارگیری قطعات آکاردئونی لوله ای شکل در جان تیر عمیق (بخش دوم: دو سلولی)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF01_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1141
نویسندگان
دانشجوی دکتری دانشگاه تهران، عضو هئیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفرش
دانشیار دانشکده عمران دانشگاه تهران
استادیار دانشکده عمران دانشگاه تهران
چکیده
اتصال خمشی با مقطع کاهش یافته توسط جان آکاردئونی لوله ای شکل (TW-RBS: (Tubular Web RBS connection که با قرار دادن یک لوله در جان تیر بدست می آید، در تیرهای عمیق (تیر ورق) مورد بررسی و ارزیابی عددی قرار گرفته است. در این بخش با بکارگیری ایده استفاده از دو لوله در جان در امتدادمحور اصلی تیر با هدف افزایش طول مقطع شکل پذیر در بال تیر آهن و استهلاک بیشتر انرژی در اتصال تیر ورقها پرداخته می شود و با انجام مدلسازی عددی به کمک نرم افزار ABAQUS، اتصال مقطع کاهش یافته توسط جان آکاردئونی لوله ای دو سلولی، تحت بار چرخه ای قرار گرفته و نتایج عددی مورد بررسی قرار می گیرد. نتایج بدست آمده نشان داد که اتصال مقطع کاهش یافته توسط جان آکاردئونی لوله ای شکل دو سلولی در تیرورقها ضمن تامین شرایط پذیرش اتصال خمشی ویژه بر اساس AISC و FEMA، می تواند تا 4% تغییر مکان نسبی طبقه را بدون کاهش در ظرفیت مقاومت خمشی تجربه نماید . همچنین این اتصال تغییر مکان نسبی طبقه تا 8% را نیز تنها با کاهش مقاومت خمشی به میزان 10 % ، نشان می دهد. که نسبت به اتصال با جان آکاردئونی لوله ای شکل تک سلولی پایداری بیشتری را از خود نمایش می دهد.کلیدواژه ها
اتصال قاب خمشی فولادی، مقطع تضعیف شده، جان آکاردئونی لوله ای شکل دو سلولی، بررسی تیر عمیقمقالات مرتبط جدید
- مطالعه عددی تاثیر شکل شکاف با هندسه جدید در میراگرهای شکافدار بر عملکرد لرزه ای اتصالات تیر به ستون
- انتخاب مکان بهینه احداث لندفیل شهری با لحاظ معیارهای ژئوتکنیک زیست محیطی در شهر کرمانشاه
- تبیین مولفه های موثر بر افزایش عمر تماشا
- تدوین استراتژیهای موردنیاز برای مدیریت بازاریابی موثر در ای ران مطالعه موردی شرکت کوچک خدمات فنی و مهندسی ساختمانی
- تبیین سازوکار اثرگذاری فضاهای مفصلی بر کیفیت زندگی در مجتمع های مسکونی براساس نظریه ادراک-رفتار برنامه ریزی شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.