بررسی روند نوسانات کیفیت هوای شهر اصفهان

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: EICONF01_358
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 609
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاترین کیانی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ی جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه نجف آباد

چکیده

امروزه اصفهان به عنوان یکی از بزرگترین چالشها با موضوع بافت شهری و تأثیرات آن بر آلودگی هوا روبروست. بعد از خشکسالی پی در پی در این شهر و افزایش روزانه ی صنایع آلاینده و وجود اتومبیل ها و ایجاد آلودگی هوا، اصفهان نیز در جدول شهرهای با درصد بالای آلودگی هوا قرار گرفت. یکی از عوامل بسیار مهم در افزایش آلودگی هوا در شهر اصفهان افزایش جمعیت و به تبع آن افزایش ساخت و ساز و ایجاد مساکن و ساختمان های اداری و تجاری برای برطرف نمودن نیازهای این قشر روبه رشد جمعیت است. افزایش روزافزون آلودگی هوای شهر اصفهان به خصوص در فصول پاییز و زمستان از جمله مهمترین دغدغه های مسئولان شهری است که در صدد حل این مشکل تلاش های بی وقفه انجام می دهند. شهروندان اصفهانی به خصوص افراد سالخورده و بیمار در این فصول بیش از قبل نگران سلامتی خود هستند. مسئولان ذیربط با کنترل ترافیک و مستقر نمودن ایستگاه های سنجش آلودگی در مناطق مختلف شهر تلاش در جهت بهبود وضعیت هوای اصفهان دارند. در این رساله تلاش در جهت بررسی روند نوسانات کیفیت هوای شهر اصفهان و یافتن راه حل های کاهش آلودگی هوا و جلوگیری از افزایش آلودگی هوا در فصول پاییز و زمستان در شهر اصفهان است. هدف از این پژوهش به صورت کلی شامل: الودگی هوا و بررسی روند نوسانات کیفیت هوای شهر اصفهان است. روش تحقیق بر اساس هدف: کاربردی عملی بر اساس ماهیت و روش: توصیفی تحلیلی است. از این پژوهش می تواننتیجه گرفت که: با وجود ایستگاه های سنجش آلودگی هوا که در مناطق مختلف شهر مستقر است و کنترل و نظارت بر ترافیک می توان امید داشت که هوای شهر روبه بهبودی رود.

کلیدواژه ها

آلودگی هوا،شهر اصفهان،کیفیت هوا،ایستگاه های سنجش آلودگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.