ارزیابی درآمد اختصاصی بیمارستان 22 آبان لاهیجان در سال 1391

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت
  • کد COI اختصاصی: ICOM01_0346
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 655
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدعلی موسی نیای زارع

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده بهداشت و پیراپزشکی،دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ایران

سعید آصف زاده

استاد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده بهداشت و پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ایران

یزدان سپرده

کارشناس ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، ایران، مدیر مالی و مدرس دانشگاه

مهکامه میرتمیزدوست

دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، ایران،مدرس دانشگاه فرهنگیان و پیام نور

چکیده

عمدهترین مشکل در ارائه خدمات سلامت، مسئله اقتصادی آن بوده و بیمارستان ها بعنوان یکی از سازمان های اصلی ارائه دهنده خدمات سلامت، حساسیت و اهمیت ویژهای در اقتصاد و بهداشت دارند. هدف از این مطالعه، اندازهگیری و تعیینوضعیت درآمد اختصاصی بیمارستان 22 آبان لاهیجان در سال 1391 است. این پژوهش، یک مطالعه توصیفی و از نوع پژوهش های کاربردی است. ابزار جمع آوری داده ها چک لیستی است که پس از بررسی روایی محتوی جهت گردآوری داده- ها مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین داده های گردآوری شده بر اساس اهداف تعیین شده دسته بندی و تجزیه وتحلیل شده اند. به طور متوسط 21,98 % از درآمد بیمارستان مورد مطالعه در سال 1391 از محل درآمدهای نقدی و %78,02 از محل مبالغ دریافتی از سازمان های بیمهگر می باشد که از این میزان 4,80 % به خدمات ارائه شده به مصدومینحوادث ترافیکی اختصاص دارد که از طریق وزارت بهداشت به بیمارستان پرداخت گردیده است. با توجه به نتایج بدست آمده و زیانده بودن بیمارستان مورد مطالعه، می بایست در ساختار و مدیریت بیمارستان بازنگری و در جهت کاهش هزینه ها و کسورات بیمه ای و وصول حداکثری درآمد اقدام جدی بعمل آید. همچنین به جهت دستیابی به بازدهی مطلوب می بایست ظرفیت این مرکز از طریق توسعه و گسترش، افزایش یابد.

کلیدواژه ها

بیمارستان، درآمد، کسورات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.