بررسی تعلیم و تربیت در دوران پست مدرنیسم

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی علوم تربیتی و روان شناسی
  • کد COI اختصاصی: ASMJ01_0546
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 897
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهربانو خسروی کامی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آموزش بزرگسالان دانشگاه تهران

کمال درانی

عضو هئیت علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران

چکیده

پست مدرنیسم از جمله جریان های فکری است که در دوران معاصر، بیشترین شهرت و تأثیرگذاری را در حوزه های مختلف، از جمله در حوزه تعلیم و تربیت داشته است. این اندیشه به دلیل اینکه در عصر انفجار اطلاعات ظهور کرد در غرب محدود نماند، بلکه در بسیاری از نقاط جهان و از جمله کشورهای اسلامی نفوذ کرده است. به گونه ای که امروزه نه تنها در محافل علمی، بلکه در عرصه های گوناگون سیاسی، اجتماعی، هنری و غیره، نظریات پست مدرن به صورت جدی مطرح است. پست مدرنیسم، مرحله تاریخی بعد از مدرنیسم باشد، بلکه به معنای بازنگری به مدرنیسم است، مرور کردن آن آرمان هایی است که مطرح می شد، یا مبناهایی که مدرنیسم بر آنها تکیه داشت تا بتواند به آن آرمان ها دست یابد. بنابراین این پژوهش به روش، اسنادی – کتابخانه ای است که به بیان ویژگی های پست مدرنیسم، اهداف تعلیم و تربیت در دوران پست مدرن و محاسن و معایب آن می پردازد .

کلیدواژه ها

تعلیم و تربیت، پست مدرن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.