شناسایی روش های تقویت روابط با مشتریان در نظام بانکی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: EMASS01_276
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 735
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران
مدیر شعبه شهید بهشتی، بانک صادرات ایران، بوشهر، ایران
چکیده
مشتریمداری و افزایش رقابت مفاهیم جدیدی هستند که جهان امروزی را به شدت تحت تأثیر قرار دادهاند و آن را از جهان پیشین متمایز کردهاند. در چنین شرایطی بیشتر سازمانها پی بردهاند که اگر میخواهند در دنیایرقابتی کنونی بقاء داشته باشند باید به سمت مشتریمداری، جلب رضایت مشتری و خدمترسانی به مشتری حرکت کنند. در محیط کسب و کار کنونی که رقابت فزاینده و خشن از مهمترین ویژگیهای آن است، جدال بر سر حفظمشتریان موجود و بدست آوردن مشتریان جدید هر روز شدیدتر میشود. مدیریت ارتباط با مشتری یکی از ابزارهای موجود برای حفظ و نگهداری مشتریان فعلیمیباشد. از اینرو، مسئله اصلی پژوهش حاضر این است کهچگونه بانکها می توانند روابط خود را با مشتریان تقویت سازند تا از این طریق بتوانند بیشتر به خواسته و انتظارات مشتریان آگاه شوند و سعی کنند که در ارائهخدمات بانکی به این خواسته ها و انتظارات پاسخ دهند تا زمینه رضایت، حفظ و وفادری مشتریان خود را هر چه بیشتر فراهم سازند. مقاله حاضر با استفاده از شیوه ی توصیفی تحلیلی - و با بررسی مقالات موجود و تحقیقات انجامشده در این زمینه در داخل و خارج از کشور و انجام مصاحبه با تنی چند از مدیران شعب بانکهای دولتی و خصوصی، به بررسی روشهای تقویت ارتباط با مشتریان درنظام بانکی می پردازد. لذا هدف اصلی این پژوهش شناسایی روشهای تقویت ارتباط با مشتریان در نظام بانکی می باشد. در این مقاله ما پیشنهاداتی چگونگی تقویت ارتباط با مشتریان را در ارائه خدمات بانکی ارائه داده ایم.کلیدواژه ها
مشتری، ارتباط با مشتری، مدیریت ارتباط با مشتری، بازاریابی رابطه مند، تقویت ارتباط با مشتریانمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.