بررسی تاثیر سبک رهبری تحول آفرین بر اعتماد سازمانی مطالعه موردی: سازمان ثبت اسناد و املاک شهر مشهد

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم انسانی و مطالعات رفتاری
  • کد COI اختصاصی: ICHCONF01_389
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1301
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی مکی زاده

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، گرایش تحول، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

هادی ابراهیمی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی، گرایش منابع انسانی دانشگاه آزاد تهران مرکزی

اسد عباسی

کارشناسی ارشد، مدیریت بازرگانی، گرایش تحول، دانشگاه آزاد تهران مرکزی

مهدی باغبان

دانشجوی دکتری، مدیریت بازرگانی،گرایش منابع انسانی، دانشگاه آزاد سمنان

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر سبک رهبری تحول آفرین بر اعتماد سازمانی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر، شامل کلیه کارکنان سازمان ثبت اسناد و املاک شهر مشهد (248 نفر ) بود که در نیمه اول سال ۱۳۹3 مشغول به کار بوده اند که با استفاده از فرمول کوکران تعداد (125) نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. روش پژوهش استفاده شده ، توصیفی و از نوع همبستگی بود. ابزار این پژوهش عبارت است از پرسشنامه ی استاندارد رهبری تحول آفرین باس و آوالیو که شامل 20 سوال و پرسشنامه استاندارد اعتماد سازمانی پراسرت کاناواتاناچی و یونگ جین یو (2002) که شامل 16 سؤال است که روایی و پایایی آن مورد سنجش و تأیید قرار گرفته است. تجزیه و تحلیل داده ها با توجه به موضوع پژوهش با بکارگیری ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره ( گام به گام) و با استفاده از نرم افزار آماری اس پی اس 19 انجام شد. نتایج نشان می دهد که رهبری تحول آفرین با اعتماد سازمانی دارای رابطه مثبت و معنادار می باشد همچنین طی ازمون های جداگانه تأثیر مثبت ابعاد رهبری تحول آفرین ( نفوذ آرمانی، انگیزش الهام بخش، ترغیب ذهنی، ملاحظات فردی و سبک رهبری) بر اعتماد سازمانی کارکنان مورد تأیید قرار گرفت.

کلیدواژه ها

رهبری تحول آفرین، اعتماد سازمانی، سازمان ثبت اسناد و املاک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.