بررسی رابطه توسعه مالی و رشد اقتصادی در ایران
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری،اقتصاد و مدیریت مالی
- کد COI اختصاصی: AEFMC01_265
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1967
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور،استادیار
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور، دانشیار
دانشجوی دکتری اقتصاد،دانشگاه پیام نور
کارشناس ارشد علوم اقتصاذی دانشگاه آزاد تهران مرکز
چکیده
توسعه مالی دارای نقش کلیدی در تجهیز و هدایت وجوه موجود در اقتصاد به سمت بخشهای تولیدی و صنعتی و به تبع آن بهبود رشداقتصادی هستند. تا حدی که به عقیده برخی اقتصاددانان گسترش بازارهای مالی موتور محرک رشد اقتصادی کشورها می باشد. در این تحقیق به بررسی اثر توسعه مالی بر رشد اقتصادی در کشور ایران برای دوره زمانی 2012-1980 پرداخته شده است. نتایج تحقیق بیان می کند که تولید ناخالص داخلی با یک وقفه دارای اثر مثبت و معنادار بر رشد اقتصادی است. لذا با افزایش رشد تولید ناخالص داخلی در سال جاری، رشد تولید ناخالص در سال آتی افزایش خواهد داشت. نسبت هزینههای دولت(اندازه دولت) به تولید ناخالص داخلی دارای اثر معناداری بر رشد اقتصادی نمی باشد. رشد درآمدهای نفتی دارای اثر منفی و معنادار بر رشد اقتصادی است. میتوان به جرأت گفت کهپدیده نفرین منابع در این دوره زمانی در کشور ایران مانع رشد اقتصادی بالا در کشور شده است.کلیدواژه ها
توسعه مالی، رشد اقتصادی، روش GMMمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.