امکان سنجی فنی تبدیل انرژی از کشند در سواحل جنوبی ایران توسط توربین حلزونی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس مدیریت انرژی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ENERGYCONF04_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 669
نویسندگان
دکتری و عضو هیات علمی دانشگاه سمنان
دانشجوی دکتری دانشگاه سمنان
چکیده
انرژی کشند، انرژی قابل دسترس ، پاک و قابل اطمینان بوده و در سطح وسیع وجود دارد.علاوه بر این مزایا می تواند برای بسیاری از شهرها و جوامعی که در کنار ساحل زندگی می کنند ، عرضه گردد . مدیریت انرژی کشند که از جمله انرژی های رایگان و تجدیدپذیر می باشد،در دنیای امروز دارای اهمیت قابل توجه ای است . از این انرژی به عنوان انرژی پاک می توان برای مناطق ساحلی جهان ، جزایر و سواحلجنوبی ایران استفاده نمود. احداث نیروگاه های استحصال انرژی از کشند در سواحل جنوبی ایران سبب جهش اقتصادی در زمینه های مختلف می گردد. همچنین این انرژی در زمینه محیط زیست ، در خصوص رشد مجدد صخره های مرجانی کاربرد دارد. انرژی جنبشیکشند توسط توربینهای متفاوت به انرژی الکتریسیته تبدیل می گردد .دراین مقاله روشهای مختلف استحصال انرژی از جریانات کشندیبررسی و با یکدیگر مقایسه می گردد . علاوه بر آن کشند در سواحل جنوبی ایران بررسی می کردد . همچنین به ساخت توربین حلزونی شکل که دارای مزایای متعدد می باشد پرداخته و نتایج و امکان سنجی فنی آنرا برای احداث ایستگاه استحصال انرژی در جنوب کشور مورد بررسی قرار داده ایم . نتیجه ی نهایی اینکه ایجاد ایستگاه تولید برق در خلیج فارس ضروری می باشد.کلیدواژه ها
انرژی برگشت پذیر، توربین حلزونی، سواحل جنوبی ایران، تبدیل انرژیمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.