بررسی خصوصیات سلول های خورشیدی شفاف و انعطاف پذیر پلیمری
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس مدیریت انرژی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ENERGYCONF04_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1765
نویسندگان
کارشناسی ارشد فیزیک، پیام نور اهواز
کارشناسی ارشد شیمی-فیزیک، پیام نور ابهر
چکیده
امروزه استفاده از منابع فسیلی با توجه به محدودیت منابع و اثرات زیان بار آنها بر محیط زیست به چالشی جدی تبدیل شده است. یکی از منابعی که توجه زیادی را به خود جلب کرده،سلول های پلیمری با ویژگیهای منحصربه فرد: ارزان بودن، سبکی،شفافیت ، انعطاف پذیری و ترکیب آسان پلیمرهای مختلف است . در این پژوهش با استفاده از روش میدانی و بااستفاده از نتایج بدست آمده از آزمایشهای مختلف، سلول های شفاف و انعطاف پذیر پلیمری را بررسی می کنیم که علاوه بر تولید الکتریسیته پاک از شفافیت نسبی تا 70 درصد،نیز برخوردارند.نصب این سلولها در ساختمانها می تواند علاوه بر الکتریسیته، روشنایی طبیعیمحیط و گرمای نسبی محیط را هم تامین کرد. بررسی انجام شده بر اساس پلیمرهای ترکیبی متفاوت در مواد انعطاف پذیر پلی پروپیلن برای تولید پارچه های انعطاف پذیر و شفاف است که در آن، لایه ترکیبی پلی اتیلن دی اکسی تیوفن : پلی استیرن سولفونات همراه با 10 نانومتر لایه نقره ساختار آند را بوجود می آورد و جایگزین لایه نازک دی اکسید ایندیوم در آند سلولهایقدیمی می شود .لایه های نازک فلز فلورید لیتیوم و آلومینیوم نیز به صورت بخار شده بر روی این ترکیب قرار میگیرد و باعث افزایش بازدهی سلول می شوند.مخلوط های پلی 3 هگزیل تیوفن: فنیل بوتیریک اسید متیل استر و یا متوکسی دی متیل اکسی - پلی فنیلن وینیلن: فنیل بوتیریک اسید متیل استر به عنوان مواد جذب کننده الکترون بکار میروند و بیشترین بازده را نشان میدهند.کلیدواژه ها
سلول خورشیدی پلیمری، پلی پروپیلن، کاتد شفاف ، انعطاف پذیرمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.