تاثیر نمای هوشمند بر مصرف انرژی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: نخستین همایش ملی سیستم های هوشمند مدیریت ساختمان با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی
- کد COI اختصاصی: QBMS01_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2817
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد معماری ،دانشکده هنرو معماری ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران ، ایران
کارشناس مهندسی معماری
چکیده
امروزه مشغله فکری بسیاری از طراحان و مهندسین ساختمان و مدیران منابع انرژی ، افزایش مصرف و خطر اتمام سریع منابع فسیلی ، می باشد. در همین راستا می توان گفت که انرژی از مواد ضروری برای توسعه اقتصادی ، اجتماعی و ارتقای کیفیتزندگی بشر است که ما در حال حاضر در آستانه نسل بعدی ساختمان ها هستیم ، ساختمان هایی با درجات متعددی از تکنولوژی جدید که کاملا رفتار اکولوژیکی دارند و قادرند با بهره گیری هوشمندانه از مصالح سازگار و عملکرد مناسب ، در برابر تغییرات مستقیم و غیر مستقیم پیرامون خود واکنش نشان دهند و خود را با شرایط مناسب تطبیق دهند . معماران در زمینه شناساییخواص این مواد و به کارگیری مصالح جدید نقش تعیین کننده ای دارند؛ چرا که با داشتن آگاهی در زمینه چگونگی کاربرد محصولات و بکارگیری صحیح آنها در ساختمان، به عنوان معرف این تکنولوژی و دستاوردهای نوین ایفای نقش می کنند از آنجا که دانشمندان مصالح را تولید می کنند، مهندسین به تکنولوژی دست می یابند و برنامه ریزان برنامه می نویسند، اما معماران وطراحان هستند که موظف به ترکیب این پیشرفت ها با زندگی روزانه مردم هستند.در این روند ،نما بیشتر از سایر اجزای ساختمان مورد توجه قرار گرفته و قرن هاست که توان طراحانه معماران صرف خلق ظاهری متناسب و هوشمند برای بناها میگردد. نمای ساختمان به عنوان حد فاصل فضای درون و بیرون ، دارایی توان بالقوه ای در جهت مصرف بهینه انرژی از یک سو وابزار بهره مندی از انرژی های طبیعی تجدید پذیر از سوی دیگر است . براین اساس رهیافت مصالح هوشمند و ویژگی ها و عملکردهای آن ، مهمتر از آن نحوه بکارگیری و رفتار آنها در نمای ساختمانی هدف اصلی این مقاله می باشد که در جهت حل مشکل بحران انرژی می توان بهره گرفتکلیدواژه ها
الکتروکرومیک ، بهینه سازی انرژی ، شفافیت ، مصالح هوشمند – نمای هوشمندمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.