رهبری مخرب مدیران در سازمان ها
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: سومین همایش ملی سالیانه علوم مدیریت نوین
- کد COI اختصاصی: CMMS03_288
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3177
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت دولتی
چکیده
سوءاستفاده های اخیر در زمینه اختیار و قدرت در تجارت ، سیاست و مذهب علاقه در زمینه رهبری مخرب را دوباره احیا کرد . رهبری مخرب یک واژه گسترده است که به عنوان یک سبک رهبری که دربرگیرنده رفتارهایی علیه زیردستان و سازمان می باشد و با علاقه به سلطه گری و نفوذ، تهدید و اجبار ، فریب ، خودمحوری و پیامدهایی که کیفیت زندگی کارکنان را می کاهد مشخص می شود. دوجنبه ازشخصیت که بر سلامت و رضایت افراد تاثیرگذار می باشد خصومت و عواطف منفی می باشد. جهت نمرات بالا در این رفتارها برای سلامت دارنده ی آن ها مخرب می باشند .برخی محققان به فرآیند رهبری مخرب و برخی به پیامدهای آن توجه کرده اند . دوجنبه از شخصیت که بر سلامت و رضایت افراد تاثیرگذار می باشد خصومت و عواطف منفی می باشد و مطالعات نشان داده کسانی که این دو رفتار را از خود نشان می دهند بر زیردستان تاثیر مخرب می گذارند . 4 شکل از رهبری مخرب که براساس دو جزء توانایی رهبری و جهت گیری رهبری طبقه بندی می شوند شامل رهبری فریب خورده، پارانوئید، رهبر جامعه ستیز و رهبر خودشیفته می باشد . 5 فاکتور اساسی در رهبری مخرب ؛ کاریزما ، استفاده شخصی از قدرت ، زمینه های منفی در زندگی و داشتن ایدیولوژی نفرت می باشد . . این مقاله به بررسی نظریه رهبری مخرب و ویژگی های رهبران مخرب و نتایجی که این سبک از رهبری بر کارکنان و سازمان خواهد داشت ،پرداخته استکلیدواژه ها
رهبری مخرب ، خصومت ، عطوفت منفیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ارتباط برند با خود در رابطه بین تجربه برند حسی و وفاداری برند
- تاثیر تجربه برند حسی بر وفاداری برند در بین مشتریان صنعت لوازم خانگی پارس خزر شهر مراغه
- تاثیر کفایت برند در رابطه بین دیجیتالی شدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر دیجیتالیشدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر توزیع کالابرگها بر بهبود اقتصاد جامعه از دیدگاه خانوارها (مطالعه موردی: دهکهای ۱ تا۷ )شهر تبریز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.