ارائه مدلی از عناصر معنابخش در اعتماد سازی مشتریان در استفاده از سیستم های پرداخت الکترونیکی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
  • کد COI اختصاصی: IRIMC11_153
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 632
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی ربیعی

دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تهران

نسیم علیزاده

کارشناش ارشد مدیریت صنعتی

چکیده

برای جذب، نگهداری و بازگرداندن کاربران سیستم پرداخت الکترونیکی، بهبود بخشیدن به ادراک مشتریان از امنیت و اعتماد در طول تراکنش های پرداخت الکترونیکی امری حیاتی است، از این رو در این پژوهش سعی شده است تاثیر ادراک مشتریان از امنیت و اعتماد بر استفاده از سیستم پرداخت الکترونیکی بانک پارسیان بررسی شود. در این مقاله ما یک مدل تئوریک ساختاری برای اعتماد مشتری ارائه می کنیم. داده های مورد نیاز برای ارزیابی مدل با نظر سنجی از 150 نفر از مشتریان بانک پارسیان شهر رشت گردآوری شدند. در این پژوهش نشان داده می شود که تحلیل مسیر به روش حداقل مربعات جزیی ابزار ارزشمندی در اندازه گیری شاخص اعتماد سازی مشتریان است. محاسبه این شاخص نشان می دهد که 79% از مشتریان معتمد به این بانک ها هستند و از سیستم های پرداخت الکترونیکی استفاده می کنند ولی 21% آن ها این بانک ها را ترک می کنند. با این حال مدل ما این امکان را فراهم می آورد تا حیطه هایی که با بهبود آنها می توان شاخص اعتماد مشتریان این بانک را ارتقاء ببخشد را شناسایی و معرفی کنیم.

کلیدواژه ها

سیستم پرداخت الکترونیکی، اعتماد، رضایتمندی مشتریان، روش حداقل مربعات جزیی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.