رابطه مدیریت دانش مشتری (CKM) بر بهبود عملکرد سازمان در بین مدیران و کارشناسان بانک مهر اقتصاد استان مازندران

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: EMASS01_086
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1439
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدهادی منصوری لکورج

استادیار، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

کامران لر

کارشناس ارشد،مدیریت دولتی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

چکیده

؛CKM حوزه ای از مدیریت است که در آن رویه های KM برای حمایت از تبادل دانش مشتری در سازمان و بین سازمان و مشتریان آن به کار گرفته می شود و جایی که دانش مشتری برای CRM، برای بهبود فرایند های CRM از قبیل خدمت به مشتری ، حفظ مشتری و سودمندی روابط مورد استفاده قرار می گیرد . مدیریت دانش مشتری در بردارنده فرآیندهایی است کهبا شناسایی و اکتساب اطلاعات مشتری و نیز ایجاد و بهره برداری از دانش مشتریان مربوط می باشد. تحقیق حاضر از لحاظ هدف تحقیق کاربردی است چرا که نتایج یافته هایش برای حل مشکلات خاص درون سازمان انجام می شود. و تلاشی برای پاسخ دادن به یک معضل و مشکلات عملی که در دنیای واقعی وجود دارد در این تحقیق به دنبال رابطه مدیریت دانش مشتری (CKM) بر بهبود عملکرد سازمان مدیران و کارشناسان بانک مهر اقتصاد استان مازندران می پردازد. و ازلحاظ گردآوری داده ها ، توصیفی و از نوع همبستگی می باشد . هدف اصلی این تحقیق بررسی رابطه مدیریت دانش مشتری بر بهبود عملکرد سازمان مدیران و کارشناسان بانک مهر اقتصاد استان مازندران می باشد . امروزه بسیاری از محققان به دنبال درک عمیق عوامل متفاوت تاثیرگذار مدیریت دانش مشتری بر بهبود عملکرد سازمان و همچنین بهره مندی از حداکثر توانایی کارکنانخود هستند . بانک مهر اقتصاد استان مازندران دارای 292 نفر کارمند و دارای 41 شعبه می باشد که در این تحقیق به طور تصادفی 113 پرسشنامه از بین 21 شعبه و همچنین کارشناسان سرپرستی تکمیل کردیده است .. در این پژوهش برای محاسبه همبستگی بین متغیرهای مستقل و متغیر وابسته از همبستگی رتبه ای استفده می شود بر اساس یافته های تحقیق بین مولفه های مدیریت دانش مشتری کارشناسان و مدیران بانک مهر اقتصاد استان مازندران بر بهبود عملکرد سازمان رابطه معناداری وجود دارد.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش مشتری، عملکرد، بانک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.