طراحی وتحلیل نوع جدیدی از موجبرهای نوری برپایه ساختار نانوذرات فلزی روی بستر Sio2

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری نانو از تئوری تا کاربرد
  • کد COI اختصاصی: NCNTA02_113
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 760
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشاد اسفندیاری

کارشناس برق الکترونیک،دانشگاه هوایی شهید ستاری

هادی چاپاری

کارشناس برق الکترونیک،دانشگاه هوایی شهید ستاری

رضا لطفی

کارشناس برق مخابرات،دانشگاه هوایی شهید ستاری

چکیده

در عصرجدید ساختارها و ابزارهایی دراندازه های نانومتریک از اهمیت زیادی برخوردارند و لذا گرایش به ساختارهایی که در این اندازه ها می گنجند مورد توجه قرار گرفته اند.در مطالبی که ارائه خواهد شد به بررسی ساختاری درحدود اندازه های نانو ذراتی به شعاع معین و اندازه هایی دراین ابعاد خواهیم پرداخت.ابتدا در این ساختار موجبر پلاسمونی را از جنس Sio2 در نظر می گیریم و زنجیرهای از نانوذرات حلقوی یا رینگ از جنس طلا در نظرخواهیم گرفت که ابعاد و اندازه های معینی را برای رینگ ها در نظر خواهیم گرفت و با قرار دادن آن روی بستر پلاسمونی به طوری که علاوه بر اطراف آن داخل رینگ نیز توسط Sio2 اشغال شده باشد. هدف از این ساختار بررسی انتقال انرژی الکترو مغناطیسی توسط نانو رینگ های طلا بر روی بستر موجبر،بر اساس کوپلینگ انرژی بین نانوذرات یادشده می باشد که با استفاده از میدان های حاصل از دوقطبی های ایجاد شده در نانورینگ های طلا انرژی الکترومغناطیسی از طریق آنها منتقل می شود.در نهایت قابل بیان است که در ساختاری که ارائه و بررسی خواهد شد هدف انتقال انرژی الکترومغناطیسی توسط نانوذرات فلزی و کاهش تلفات انتقال می باشد.

کلیدواژه ها

موجبر پلاسمونیکی، دوقطبی، کوپلینگ انرژی، پدیده نابودی، نانورینگ های

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.