مروری بر خواص پلی کاپرولاکتان و نانو الیاف حاصل از آن

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری نانو از تئوری تا کاربرد
  • کد COI اختصاصی: NCNTA02_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 839
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیما حبیبی

عضو هیئت علمی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری

شهره قائمی

دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری

چکیده

در سال های اخیر فناوری نانو به عنوان رویکردی نوین در تمامی علوم توجهات بسیاری را در کلیه ی عرصه های پژوهشی و صنعتی به خود معطوف ساخته و منشاءدستیابی بشر به تحولات و نوآوری های شگرف و بدیعی شده است.باظهور این تکنولوژی و متعاقب آن نانو الیاف پلیمری،استفاده از پلیمرهای زیست تخریب پذیر وزیست سازگار به منظور کاربردهای پزشکی در مهندسی بافت توجه زیادی را به خود جلب کرده است.از این میان می توان به پلیمرمصنوعی به نام پلی کاپرولاکتان به عنوان یک پلیمر زیست سازگار،غیر سمی و زیست تخریب پذیر اشاره کردکه این پلیمر را می توان به تنهایی ویا همراه با پلیمرهای دیگر به منظور تولید نانو الیاف با روش الکتروریسی بکار برد.این مقاله مروری بر ویژگی های پلی کاپرولاکتان ونانو الیاف حاصله از آن می باشد.

کلیدواژه ها

پلی کاپرولاکتان،آبگریزی،ویژگی فیزیکی و مکانیکی،روش های سنتز،نانو تکنولوژی،نانو الیاف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.