بررسی وجود ارتباط بین سرمایه اجتماعی و کارآفرینی درون سازمانی (در اداره کل بهزیستی استان گلستان)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: EME02_1905
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 503
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نعمت الله نیرومند

کارشناس ارشد مدیریت، اداره کل بازرسی استان گلستان

پگاه عزیزی

دانشجوی اقتصاد، دانشگاه تهران

مطهره لشکربلوک

دانشجوی اقتصاد، دانشگاه تهران

چکیده

این مقاله به دنبال پاسخگویی به این سوال اساسی است که آیا بین سرمایه اجتماعی و کارآفرینی درون سازمانی کارکنان اداره کل بهزیستی استان گلستان ارتباط معناداری وجود دارد. روش مورد استفاده در این تحقیق از نوع پیمایشی– همبستگی می باشد. جامعه آماری شامل کلیه کارکنان اداره کل بهزیستی استان گلستان است که شامل درجات مختلف تحصیلی به تعداد 110 نفر می باشند. حجم نمونه با استفاده از جدول گرجسی و مورگان 86 نفر تعیین شده است و روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب گردید. داده ها با روش میدانی و کتابخانه ای گردآوری شده و ابزار مورد استفاده، پرس نامه استاندارد سرمایه اجتماعی و کارآفرینی می باشد. در تحقیق حاضر متغیرهای مستقل شامل سرمایه اجتماعی، بعد ساختاری سرمایه اجتماعی، بعد شناختی سرمایه اجتماعی و بعد ارتباطی سرمایه اجتماعی است در حالی که متغیر وابسته، کارآفرینی درون سازمانی می باشد. پایایی پرس نامه ها با استناد به روش آلفای کرونباخ به ترتیب برای پرسشنامه های سرمایه اجتماعی و کارآفرینی درون سازمانی 80 % و 77 % و روایی ابزار با روش محتوایی مورد تایید است. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون همبستگی اسپیرمن، با استفاده ازنرم افزاز SPSS استفاده گردید. نتایج حاصل بیانگر آن است که بین سرمایه اجتماعی و کارآفرینی درون سازمانی ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد.

کلیدواژه ها

کارآفرینی درون سازمانی، سرمایه اجتماعی، اداره کل بهزیستی، نرم افزار SPSS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.