بررسی وضعیت روحیه کارآفرینی در بین دانشجویان دختر دانشگاه های غرب کشور

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: EME02_1351
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 559
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین مهدی زاده

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه ایلام

سید مهدی ویسه

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه ایلام

فریده کمری

دانش آموخته کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی و شاغل در آموزش و پرورش شهرستان ایلام و مدرس دانشگاه پیام نور مهران

آفاق مفتیان

دانش آموخته کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی

چکیده

تحقیق حاضر با هدف بررسی وضعیت روحیه کارآفرینی در بین دانشجویان دختر دانشگاه های غرب کشور انجام گرفته است. جامعه آماری در این تحقیق، کلیه دانشجویان دختر دانشگاه های دولتی، پیام نور، آزاد و علوم پزشکی غرب کشور (استان های ایلام، کرمانشاه، همدان، لرستان و کردستان) بوده که با استفاده از روش نمونه گیری چند مرحله ای و به صورت تصادفی یک نمونه به حجم 286 نفر از آن ها انتخاب گردید. در این تحقیق روحیه کارآفرینی و مؤلفه های آن که شامل 9 مؤلفه ی میزان روحیه ریسک پذیری، میزان کانون کنترل درونی، میزان نیاز به موفقیت، میزان سلاست فکری (خلاقیت)، میزان روحیه عملگرایی، میزان تحمل ابهام، میزان رؤیاپردازی، میزان روحیه چالش طلبی و میزان روحیه فرصت طلبی می باشند مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج تحقیق نشان داد، در مجموع میزان روحیه کارآفرینی در دانشجویان دختر نمونه آماری در حد زیاد همچنین میزان مؤلفه ها ی روحیه عملگرایی، نیاز به موفقیت و روحیه فرصت طلبی در حد زیاد اما میزان مولفه های روحیه ی ریسک پذیری، سلاست فکری (خلاقیت) و رویا پردازی نسبت به سایر مولفه ها کمتر می باشد. بین میزان روحیه کارآفرینی در دانشجویان دختر و پسر تفاوت معنا داری وجود ندارد، اما بین میزان نیاز به موفقیت و روحیه عملگرایی در پاسخگویان دختر و پسر تفاوت معنادار وجود دارد. بین میزان روحیه کارآفرینی در گروه های مختلف دانشجویان بر اساس نوع دانشگاه محل تحصیل تفاوت معناداری وجود ندارد و بین میزان روحیه کارآفرینی در گروه های مختلف دانشجویان بر اساس مقطع تحصیلی تفاوت معناداری وجود دارد.

کلیدواژه ها

روحیه کارآفرینی، دانشگاه های غرب کشور، دانشجویان دختر، روحیه ریسک پذیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.