بررسی اثر مدیریت دانش و مدیریت ارتباط با مشتری بر بانکداری الکترونیک(مورد مطالعه بانکهای خصوصی شهرستان ایلام)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: EME02_472
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 784
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسفندیار محمدی

استادیار و مدیر گروه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ایلام

اردشیر شیری

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ایلام

مسعود عزیزیان پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ایلام و کارشناس حسابداری

چکیده

هدف: پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر مدیریت دانش و مدیریت ارتباط با مشتری بر بانکداری الکترونیک در بانک های خصوصی شهرستان ایلام انجام شده است. روش: این تحقیق توصیفی پیمایشی و از نوع تحقیقات میدانی است که به شیوه کمی و با هدف بررسی اثر مدیریت دانش و مدیریت ارتباط با مشتری بر بانکداری الکترونیک در بانک های خصوصی شهرستان ایلام انجام شده است، ابزار اصلی جمع آوری اطلاعات پرسشنامه ی استاندارد مشتمل بر 39 سوال در سه بخش سوالات مدیریت دانش و مدیریت ارتباط با مشتری و بانکداری الکترونیک است، جهت آزمون پایایی ابزار تحقیق تعداد 30 پرسشنامه تکمیل و آلفای کرونباخ آنها 0/8092 محاسبه گردید، جامعه آماری کلیه کارکنان بانکهای خصوصی شهرستان ایلام به تعداد 500 نفر می باشد. تعداد نمونه با استفاده از فرمول کوکران و به روش نمونه گیری تصادفی انجام شده و تجزیه و تحلیل داده ها به کمک آمار توصیفی و استنباطی و استفاده از روش معادلات ساختاری در محیط نرم افزاری spss و lisrel 8.5 صورت گرفته است. یافته ها: تجزیه وتحلیل داده ها نشان می دهد که مدیریت دانش و مدیریت ارتباط با مشتری بر بانکداری الکترونیک تاثیر مثبت و معناداری دارد نتایج: یافته های تحقیق نشان می دهد که بکارگیری و افزایش مدیریت دانش و مدیریت ارتباط با مشتری باعث افزایش و رشد بانکداری الکترونیک می گردد.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش، مدیریت ارتباط با مشتری، بانکداری الکترونیک، بانک های خصوصی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.