مفهوم رواداری و نسبت آن با مسوولیت اجتماعی در اندیشه مایکل والزر، نمونه ای از تاثیر تفکر استراتژیک برای دستیابی به توسعه پایدار سیاسی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
  • کد COI اختصاصی: ICSM10_200
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4627
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمود علی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه یزد

چکیده

مسوولیت های اجتماعی برای اینکه بتوانند در جامعه در مسیر توسعه پایدار سیاسی نقش داشته باشند مستلزم برخوردار از یک نوع تفکر استراتژیک هستند اساسا این اندیشه زمینه ساز تفرق مدیریت استراتژیک رهبران جامعه نیز میگردد حال یکی از ملاحظات اخلاقی که می تواند تولید کننده این اثر باشد مفهوم رواداری است که مایکل والزر به شرح آن می پردازد. والزر با پیوند زدن این مفهوم با حوزه عدالت اجتماعی، قدم به باز تعریف عادلانه نقش های اجتماعی می گذارد وی مفهوم رواداری را با مفهوم نظر پیوند داده و از آن به عنوان یک تفکر استراتژیک بهره می برد. حال سوالی که مطرح می شود این است که مسوولیت های اجتماعی از چه طریق می توانند منجر به دستیابی مدیران، سیاستمداران و رهبران و نهایتا اجتماع به توسعه پایدار سیاسی شود؟ رواداری از مفاهیم کلیدی اندیشه والزر است که پاسخگوی این مساله است در واقع مقاله حاضر تحت عنوان این فرضیه که «مسوولیت های اجتماعی با قرار گرفتن در فرآیند رواداری، به معنای سلسله ای رفتار های منظم، منجر به توسعه پایدار سیاسی خواند شد« به عنوان یافته بر ایفای نقش و مدیریت بر مبنای نظم پذیری به عنوان ایده اصلی تفوق مدیریت استراتژیک تاکید خواهد داشت این مقاله با تکیه بر چارچوب منطق رواداری والزر و بهره گیری از روش توصیفی - تحلیلی با توسل به داده های اسنادی و کتابخانه ای به بررسی رابطه تکوینی و قوام بخش مفهوم رواداری، مسوولیت اجتماعی، تفکر استراتژیک و توسعه پایدار می پردازد.

کلیدواژه ها

واکلزر، رواداری، مسوولیت اجتماعی، توسعه پایدار، مدیریت استراتژیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.