برآورد چگالی انرژی باد در استان کرمان با استفاده از توزیع گاما
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی انرژی های نو وپاک
- کد COI اختصاصی: CCE02_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 949
نویسندگان
استادیار، دانشگاه یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه یزد
چکیده
هدف از این پروژه براورد چگالی انرژی باد در استان کرمان، با استفاده از توزیع گاما می باشد. برای بررسی پژوهشی موردنظر، آمار سه ساعته سرعت باد در 12 مورد از ایستگاه ها سینوپتیک استان کرمان در یک دوره آماری 8 ساله (2010-2003) انتخاب و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. برای رسم نمودارهای توزیع احتمال گاما، محاسبه پارامترهای شکل و مقیاس و احتمال وقوع سرعت های باد در طبقات مختلف، از نرم افزارهای Easy Fit و Minitab استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد، با توجه به احتمال وقوع سرعت های باد در طبقات مختلف ، بالاترین طبقه احتمال وقوع سرعت باد با استفاده از توزیع گاما مربوط به طبقه «5.5 تا 6.5» متر بر ثانیه می باشد که ایستگاه های انار و کهنوج دارای این ویزگی بودند. همچنین با توجه به چگالی انرژی باد محاسبه شده با استفاده از توزیع گاما در بین ایستگاه های مورد مطالعه ایستگاه انار دارای بالاترین چگالی انرژی باد به میزان 317.8 وات بر مترمربع بود. ایستگاه های کهنوج و رفسنجان به ترتیب با 248.8 و 168.6 وات بر متر مربع در رده های بعدی قرار داشتند. پایین ترین چگالی انرژی باد به میزان 75.66 وات بر متر مربع نیز متعلق به ایستگاه کرمان بود.کلیدواژه ها
باد، چگالی انرژی باد، توزیع گاما، استان کرمان، ایستگاه سینوپتیکمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.