بررسی ساختاری و تعیین کلی فازهای دگرشکلی کمپلکس باجگان

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مجازی علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: GEOCKU01_133
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 717
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طیبه گنج کریمی

کارشناسی ارشد تکتونیک، دانشجو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند

سعید بیلری

کارشناسی ارشد پترولوژی

عبدالرضا جعفری صدر

دکتری، استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند

چکیده

منطقه باجگان 5 کیلومتری جنوب شهرستان کهنوج در استان کرمان با وسعت تقریبی 2500 کیلومتر مربع یکی از بزرگترین مجموعه های دگرگونی با منشا آذرین و رسوبی در منطقه عمومی میناب است. چینهای نسل اول در منطقه از نوع چین بزرگ و شیبدار و بسته و استوانه ای می باشند. این چینها غالبا دارای پلانژ محوری 30 درجه در جهت شمال شرق هستند و روند محور کلی آنها در جهتN30E می باشد که دارای شیب سطح محوری 45-55 درجه در جهت جنوب شرق است. چین خوردگی های نسل دوم بحالت طاقدیس های شکنجی و ناودیسهای شکنجی خوابیده ای که محور چین نسل اول را دچار چین خوردگی کرده اند ظاهرند. چینهای نسل دوم در منطقه از نوع چین متوسط، بسته، جناغی، و شیبدار و تا حدودی افقی می باشند. روند محور کلی آنها در جهت N40W می باشد که دارای شیب سطح محوری20-30 درجه در جهت جنوب غرب می باشند. پلانژ محور نیز در حدود 10 الی 20 درجه در جهت شمال غرب می باشد. برگوارگی در منطقه یک رخ اسلیتی می باشد که در تمامی مناطق دیده می شود. با توجه به الگوهای تداخلی در منطقه چین خوردگی ها از نوع هم محور و الگوهای تداخلی از تیپ سه هوک هستند.

کلیدواژه ها

کهنوج، چین جناغی، الگوی تداخلی چینها، برگوارگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.