طراحی پارک علم و فناوری (کشاورزی) شهر خرم آباد

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: GUPSD01_1080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 616
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد رشیدیان ذهابی

کارشناسی ارشد، دانشگاه گیلان، اداره کل راه و شهرسازی استان لرستان

چکیده

موج فناوری عمده ترین عامل پیشرفت در جهان کنونی است و دستیابی به توسعه مطلوب، در گروی استفاده از ظرفیت های فناورانه در فرآیند تحولات علمی و اقتصادی جهانی می باشد. بر اساس سند چشم انداز بیست ساله توسعه، اقتصاد کشور تا سال 1404 مبتنی بر دانش خواهد بود که زیربنای آن، تولیدات و صنعت دانش بنیان است که تحقق این امر در گروی ایجاد و تأسیس شرکت های دانش بنیانی است که از مراکز آموزشی و دانشگاه ها فارغ التحصیل شده باشند. به دلیل گسترش و پیچیدگی های فزاینده محیطی دانشگاه ها و صنایع در کشور و به منظور رشد و توسعه سازمان ها و دانشگاه ها تا حد بسیار زیادی به ایجاد و گسترش پارک های علم و فناوری مختلف و جدیدی نیاز می باشد. از این رو انتخاب و طراحی پارک های علم و فناوری به عنوان اصلی ترین استراتژی توسعه دانشگاه و صنعت از اهمیت ویژه ای برخوردار است، که در این رابطه استفاده از الگوهای تصمیم گیری در ارزیابی و ا نتخاب پارک های علم و فناوری مختلف را برای کشور ضروری ساخته است. پی بردن به کیفیت ا نتخاب، طراحی و پیاده سازی این پارک ها ضروری می باشد. در این پژوهش به بررسی نظرات دو گروه کارکنان و مدیران در ارتباط با انتخاب و طراحی پارک های علم و فناوری مبتنی بر تکنیک تحلیل سلسله مراتبی یا (AHP) پرداخته شده است. برای انجام این پژوهش به تعداد 3 سایت انتخاب شده است و سپس به تجزیه و تحلیل داده های تحقیق پرداخته و از روش تحلیل سلسله مراتب، آمار توصیفی و استنتاج در مورد این آماره ها استفاده شده است.

کلیدواژه ها

پارک علم و فناوری، معماری، علم و صنعت، کشاورزی، مراکز رشد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.