نقش سطح بهره بردای مراکز اقامتی گردشگری شهری از خدمات تبلیغات الکترونیکی در توسعه گردشگری شهری (مطالعه موردی: شهر تبریز)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: GUPSD01_1050
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1185
نویسندگان
استادیار گروه جغرافیای دانشگاه زنجان
استادیار گروه جغرافیای دانشگاه زنجان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی توریسم دانشگاه زنجان
چکیده
گردشگری شهری از ارکان مهم و پویای صنعت گردشگری می باشد. مدیران و برنامه ریزان شهری همواره تلاش می کنند تا صنعت گردشگری شهر خویش را توسعه دهند. یکی از راهکارهای توسعه ی گردشگری شهری استفاده از راهکارهای نوینی چون تجارت الکترونیک و خدمات بر خط می باشد. تجارت الکترونیک به معنی انجام امور تجاری و دادو ستدی به وسیله ی اینترنت می باشد. تبلیغات اینترنتی انواع گوناگونی را از جمله انواع بنرها، پست الترونیک و ... شامل می گردد.با توجه به اهمیت این موضوع هتل های کلانشهری مانند تبریز باید سعی در بهبود عملکرد خود با استفاده از تنوع بخشی به شیوه های تبلیغات اینترنتی و بدین وسیله ارتقای عملکرد در جذب مسافران و توریست های ورودی به شهر داشته باشند. هدف این پژوهش، شناساندن وضعیت فعلی در تبلیغات اینترنتی و تا حد امکان کمک به بهود وضعیت وب سایت ها و ارائه ی پیشنهاداتی جهت بالا بردن میزان بازدید کنندگان و استفاده کنندگاناز خ دمات آنلاین هتل ها می باشد. از بین 15 هتل شهر تبریز فقط 5 مورد از آنها دارای وب سایت رسمی بوده و از بین آنها نیز 2 مورد خدمات رسانی نسبتاً مناسبی داشنند که از جمله دلایل آن استفاده از شیوه های ساده ای همچون بنرهای ثابت در وبسایت هایشان و در بیشتر موارد طراحی ساده و غیر پیشرفته می باشد.کلیدواژه ها
تبلیغات اینترنتی، هتل ها، وب سایت ها، گردشگری شهری، شهر تبریزمقالات مرتبط جدید
- جایگاه محیط زیست از منظر قرآن و آموزه های دینی
- راهبردهای موثر در تحقق مدیریت مطلوب شهری با رویکرد توسعه گردشگری در پرتو محیطزیست پایدار
- مطالعه نقش گردشگری در توسعه پایدار و شکوفایی اقتصادی نمونه موردی شهرستان الیگودرز
- بررسی عوامل موثر بر نگرش شهروندان نسبت گردشگری (مطالعه موردی شهر دورود)
- پهنه بندی خطر سیل در محدوده بخش مرکزی دلگان با استفاده از روش AHP و GIS
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.