بررسی مقایسه ای مدلهای تشخیص تقلب در مزایده های آنلاین

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نوآوری در مهندسی کامپیوتر و فنآوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CEIT01_508
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1682
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد امینی

کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه قم، قم

محمد جواد جعفری

کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه قم، قم

چکیده

در مزایده های آنلاین یکی از مدلهای موفقیت آمیز تجارت در دنیای امروز هستند با توجه به ماهیت مزایده های آنلاین و وجود گمنامی، سهولت استفاده و فقدان محدودیت های قانونی، تقلب و کلاهبرداری در این سیستم ها گسترش پیدا کرده است. برای مقابله با تقلب در سایت های مزایده آنلاین از سیستم های مدیریت اعتبار استفاده می شود که براساس مکانیزم بازخورد کاربران را رتبه بندی می کند. اما این روش نیز بوسیله متقلبان از طریق ایجاد حسابهای جعلی و افزایش رتبه بطور مصنوعی قابل فریب و دور زدن است. بنابر این، توسعه روشهای تشخیص تقلب موثر می تواند کاربران مزایده های آنلاین را در شناسایی موارد تقلب یاری رساند. در این مقاله ضمن تشریح اصول اساسی تشخیص تقلب در مزایده های آنلاین، روشهای مدرن تشخیص تقلب در این زمینه را معرفی کرده و آنها را براساس نوع رویکرد و استفاده از تکنیک های خاص دسته بندی می کنیم .

کلیدواژه ها

مزایده های آنلاین، تشخیص تقلب، سیستم های اعتبار، مکانیزم بازخورد، تحلیل شبکه های اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.