بررسی میزان استفاده از کمربند ایمنی در وسایل نقلیه سبک در کلانشهرها (مطالعه موردی: شهر اصفهان)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
- کد COI اختصاصی: TTC13_078
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 765
نویسندگان
دانشیار دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
حوادث ترافیکی در سرتاسر دنیا به عنوان علت اصلی معلولیت و مرگ و میر شناخته شده است. صدمات ناشی از این حو ادث تا سال 2020 دومین علت معلولیت در کشورهای در حال توسعه مانند ایران و سومین علت مرگ و معلولیت در سرتاسر دنیا خواهد بود. در سالهای اخیر، میزان بالایی از حوادث ترافیکی در کشورهای حوزه خلیج فارس گزارش شده است. مطالعات انجام شده در دنیا نشان داده است که عدم استفاده از کمربند ایمنی، علت اصلی مرگ و میر است و قانون اجباری استفاده از کمربند ایمنی در کاهش میزان مرگ، جراحات و معلولیتها به طور چشمگیری موثر بوده است. در کشور ما پس از مطالعه در زمینه علل مرگ و میر در تصادفات ، مشخص گردید که علت اصلی آن عدم استفاده از کمربند ایمنی است و پس از آن در سال 1384 استفاده از کمربند ایمنی برای تمام رانندگان و سرنشینان جلو اجباری شد. اما در مورد میزان استفاده از کمربند ایمنی و عوامل مرتبط با آن در ایران تاکنون مطالعه قابل توجهی انجام نشده است. در مطالعه حاضر تلاش شد میزان استفاده از کمربند ایمنی را در کلانشهرها مانند اصفهان پس از گذشت 8 سال از اجرای قانون اجباری شدن استفاده از کمربند ایمنی، بررسی کنیم.کلیدواژه ها
حوادث ترافیکی، تلفات جاده ای، قانون، کمربند ایمنی، کلانشهرمقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.