نقش و ضرورت استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی شهرداری الکترونیکی
  • کد COI اختصاصی: EMUN01_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 5219
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر قادری

مهندسی صنایع، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری

مجتبی امیری

استادیار دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

چکیده

عواملی نظیر افزایش فقر، افزایش جمعیت و افزایش شهرنشینی، امروزه مشکلات عدیده ای گریبانگیر شهروندان و مدیران شهری برای اداره و مدیرتی شهرها شده است. برای حل این مشکلات و افزایش رفاه شهروندان نظریاتی مختلفی در مورد توسعه ارایه شده است. با توجه به تلاشهای نظری در باب تعریف توسعه و تعیین جنبه های اساسی آن، هم اکنون توسعه پایدار به عنوان مفهومی که مورد قبول اکثر نهادهای بین المللی و محققین است بوجود امده است. از طرفی شهر الکترونیک یکی از مفاهیم نوظهور است که با پیشرفته فناوری اطلاعات و ارتباطات متولد شده و قابلیت حل بسیاری از مشکلات بغرنج و پیچیده زندگی امروزی بویژه در کلانشهرها را دارد. در این مقاله نقش و ضرورت استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار مورد بررسی قرارخواهد گرفت. ابتدا به بررسی مفهوم توسعه پایدار پرداخته شده و عناصر آن معرفی می شوند. سپس شهر الکترونیک و مشخصات آن مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در انتها به نقش و ضرورت حرکت به سمت استقرار شهر الکترونیک برای دستیابی به توسعه پایدار پرداخته خواهد شد. در مواردی شهر الکترونیک تنها راه شناخته شده برای رسیدن به برخی مولفه های توسعه پایدار می باشد.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.