ارزیابی قابلیت اطمینان سیستم های توزیع و فوق توزیع با حضور تولیدات پراکنده
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش مهندسی برق و توسعه پایدار با محوریت دستاوردهای نوین در مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: EOESD01_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4161
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه علوم و فنون مازندران
چکیده
امروزه مسائلی همچون تجدید ساختار، مسائل زیست محیطی، مشکلات و محدودیتها در احداث خطوط انتقال جدید، کاهش تلفات، عدم وابستگی به منابع فسیلی افزایش کیفیت توان و واردشدن بخش خصوصی در عرصه تولید سبب ورود روزافزون سیستم های تولید پراکنده شده است. واحدهای تولید پراکنده (DG) با توجه به مشخصات تکنولوژی و مکان اتصال به شبکه، می توانند تأثیرات مثبتی از جمله بهبود قابلیت اطمینان شبکه های توزیع، کاهش بارگیری از فیدرها و پستهای فوق توزیع و افزایش قابلیت اطمینان در سیستم قدرت داشته باشند. این مقاله یک روش را برای ارزیابی قابلیت اطمینان سیستم های توزیع و فوق توزیع با حضور منابع تولید پراکنده (DG) ارائه می دهد. ارزیابی قابلیت اطمینان سیستم براساس شبیه سازی مونت کارلو (MCS) انجام گرفته است و شاخص های قابلیت اطمینان محاسبه شده عبارتند از: متوسط نرخ وقوع خطای نقطه بار و متوسط زمان خاموشی سالیانه (UL) و شاخص های سیستم EENS ، ECOST ، SAIFI ، SAIDI می باشد. روش پیشنهادی بر روی شبکه RBTS اجرا شده و نتایج آن ارائه شده است.کلیدواژه ها
تولید پراکنده، فوق توزیع و توزیع، قابلیت اطمینان، مونت کارلومقالات مرتبط جدید
- کاشت یون در نیمه رساناها: تاریخچه، فرایند، اثرات، کاربردها، چالش ها
- تخمین نفوذ مس در نوارهای لبه ای با استفاده از شبکه های عصبی عمیق
- آینده ی تولید غذا با اینترنت اشیاء
- پیشرفتهای نوین در یکپارچه سازی فرآیند دوقطبی در فناوری های میکروالکترونیک
- آخرین پیشرفتها در فناوری کاشت یون در سیلیکون کاربید و گالیوم نیترید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.