ارزیابی مهارت ارتباطی شنودموثر مدیران، براساس رویکرد سیستمی در شرکت خدمات رفاهی نفت
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت کسب و کار
- کد COI اختصاصی: NCBM01_296
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 854
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت دولتی دانشگاه علوم و تحقیقات مرکزی
چکیده
سومین و مهمترین مهارت عمده ارتباطی، شنود موثر است. شنود موثر،مهارت ارتباطی بسیار مهم و فوقالعاده دشواری است.شایدفراموش شدهترین فرآیند در ارتباطات متقابل شخصی همین موضوع باشد.برخی از خبرگان ارتباطات بر این باورند که شنودموثر،سنگ بنای مهارت ارتباطی مدیران امروزی است.ارتقای شناخت کارکنان از مهارتهای ارتباطاتی و بهکارگیری آنها در براساس رویکرد سیستمی، در » شنود « سازمان، باعث ارتقا و بقای سازمانی خواهدشد. ازاینرو، این تحقیق به هدف ارزیابی مهارت بین 062 نفر از مدیران عالی ،میانی،سرپرستان شرکت خدمات رفاهی نفت انجام پذیرفت. روش در این پژوهش نوع تحقیق بر مبنایهدف از نوع تحقیقات کاربردی است وهمچنین این تحقیق از لحاظ ماهیت و روش در دسته تحقیقات توصیفی - پیمایشی قرار می گیرد، زیرا محقق تلاش دارد تا در پژوهش خود به ارزیابی مهارت شنود مدیران براساس رویکرد سیستمی در شرکت خدمات رفاهی نفت بپردازد. نتایج این تحقیق نشان داد که به دلیل تسلط مدیران واهمیت ویژه این مهارت دربین مدیران ، استفاده از مهارتشنود توسط مدیران سطوح سه گانه )عالی، میانی، سرپرستان( شرکت خدمات رفاهی نفت در سطح خوبی قرار دارد .ونگاه مدیران به این مهارت کاملا سیستمی می باشد. تعدادی از مدیران در این تحقیق عامل سوء برداشت از سخنان خود را با نحوه شنیدن طرف مقابل مرتبط میدانندکلیدواژه ها
ارتباط،شنودموثر ،رویکردسیستمی، مهارت شنودمقالات مرتبط جدید
- واکاوی و بررسی اثربخشی نقش تکنولوژی های نوین در توسعه پایدار صنعت گردشگری و به ویژه صنعت هتلداری
- بررسی اهمیت آموزش چند فرهنگی در برنامه درسی
- تاثیر رعایت اخلاق حرفه ای از سوی معلمان بر افزایش انگیزه ی تحصیلی دانش آموزان
- استفاده از احکام الهی در تفهیم فرهنگ اسلامی به دانش آموزان
- کاربرد فناوری اطلاعات در ارتقای هوش هیجانی و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.