آیا بایستی خدمات ارائه شده توسط بانکهای سرمایه گذاری و تجاری را از یکدیگر جدا نمود؟

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه مدیریت پولی و بانکی
  • کد COI اختصاصی: MBMCONF01_239
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 726
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحمیدرضا میرعلی

مربی دانشگاه پیام نور، موسسه مالی واعتباری ثامن الحجج)ع(، سبزوار، سرپرستی موسسه مالی واعتباری ثامن الحجج)ع(

ابوالقاسم حیدری

مدرس ، دانشگاه آزاد سبزوار

چکیده

این پژوهش به بررسی این مسئله می پردازد که آیا خدمات ارایه شده توسط بانکهای سرمایه گذاری و تجاری راباید از یکدیگر جدا نمود یا خیر ؟ این مقاله انواع عمده بانکها و خدمات بانکداری را بطور خاص با خصوصیات کلیدیخدمات بانکداری تجاری ، سرمایه گذاری و بانکداری نوین مورد بررسی قرار می دهد. ارایه خدمات بانکداری نوین بطور فراینده ای در حال محو کردن تفاوتها بین بانکداری تخصصی ) حوزه های خاصبانکداری ( و بانکداری جهانی ) خدمات بانکداری عمومی با تاکید بر پاسخگویی به نیازهای گسترده و پیچیده روز افزون مشتریان ( می باشد .مباحث مربوط به مقررات زدایی در صنعت بانکداری در سراسر دنیا بیان می کند که این مطلب منجر به جهانیسازی به جای بانکداری تخصصی بر اساس تحریم توسط گلاس استیگال )مصوب سال 1311 (شده است . عمومیت بانکداری نوین ، هم به بانک های تجاری و هم سرمایه گذاری فرصت فروش تقاطعی مقدار زیادی محصولات و خدمات بانکی را جهت پاسخ به نیازهای مشتریان و ایجاد دستمزدها و درآمدهای داده است .این پژوهش از طریق جداسازی خدمات بانکداری تجاری و سرمایه گذاری توانسته یک سد محافظتی در برابر سوء استفاده بالقوه اوراق بهادار وابسته به بانکهای تجاری پایه گذاری نماید. با توجه به اینکه تهدیدات سوء استفاده هایمالی بوسیله یک چارچوب منظم و دقیق کاهش پیدا می کند، به نظر می رسد گلاس استیگال بیشتر شبیه به مانعی در برابر بهره وری اقتصادی عمل می کند و دیگر در قبال محیط بانکداری جاری موضوعیت خاصی ندارد

کلیدواژه ها

جهانی سازی، خدمات بانکداری نوین ، سودآوری ، برند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.