ضد انقلاب و تلاش های اقتصادی آن (نقش نظام اقتصاد بین الملل در شکل گیری و تحقق اهداف انقلاب)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد در شرایط تحریم
  • کد COI اختصاصی: IECEUS01_080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2190
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی مومبینی

کارشناس ارشد رشته جامعه شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز

عبدالرضا نواح

استادیار گروه علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز

علی حسی حسین زاده

دانشیار گروه علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده

هدف تحقیق: ضدانقلاب داخلی و خارجی در تمامی عرصه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در برابر انقلاب ایستادگی می کنند. زیرا عرصه عمل و ابزارهای مورد استفاده ضد انقلاب، به تناسب نوع، ماهیت و گستردگی اهداف انقلاب متنوع است. یکی از حوزه های فعالیت ضدانقلاب خارجی در طول تاریخ انقلاب ها، حوزه اقتصاد بین الملل است. بررسی یک بعدی و مجرد تاثیر محدودیت های اقتصادی نظام بین المللی بر اقتصاد ایران، شناخت مناسبی از علل و عوامل شکل گیری محدودیت های اقتصادی نظام بین المللی و تاثیرات ناشی از ارائه نخواهد داد. از این رو، می توان با اتخاذ دیدگاه بین رشته ای و پذیرش واحد تحلیل نظام جهانی به مطالعه تاثیرات نظام اقتصاد بین المللی بر اقتصاد داخلی ایران و رابطه آن با اهداف و پیامدهای انقلاب اسلامی ایران از منظر جامعه شناسی پرداخت تا شناخت دقیق تری از دلایل شکل گیری محدودیت های اقتصادی نظام بین الملل بر اقتصاد ایران و تاثیرات ناشی از آن به دست آورد. روش تحقیق: تحقیق حاضر با روش کیفی – اسنادی صورت گرفته است. نتایج تحقیق: یافته های تحقیق نشان می دهد، از منظر جامعه شناسی انقلاب دلایل، اهداف و پیامدهای بین المللی انقلاب اسلامی ایران موجب شده است تا ضد انقلاب خارجی در همه عرصه های سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی در برابر اهداف انقلاب مبارزه و ایستادگی کند. به طوری که، ضدانقلاب خارجی از طریق تاثیرات منفی ساختاری و سیاست ها و راهبردهای کنشگران اقتصاد بین الملل در حوزه نظام اقتصاد بین المللی، به مقابله و مبارزه با تحقق اهداف بین المللی انقلاب اسلامی ایران پرداخته است.

کلیدواژه ها

ضدانقلاب، اهداف انقلاب، نظام اقتصاد بین المللی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.