ارائه روشهای مختلف به منظور کاهش ریپل شار و گشتاور موتور القایی کنترل شده به روش DTC

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی ایده های نو در مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: NCNIEE02_208
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1713
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود اسکندری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ایلام،

مجید ولی زاده

استادیار گروه مهندسی برق قدرت، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه ایلام،

چکیده

یکی از روش های کار آمد در کنترل موتور های القایی روش کنترل مستقیم گشتاور ) – DTC ( است. با استفاده از این روش می توان محدودیت ها و پیچیدگی های کنترل برداری، که یکی دیگر از روش های کنترل موتور القایی است، را کاهش داد. در این مقاله از اصول DTCاستفاده خواهد شد و انتخاب بردارهای ولتاژ به نحوی است که عملکرد گشتاور موتور بهبود یابد. در این راستا تلاش شده تا با حفظ سادگیساختار، طرحی ارائه شود که ریپل شار و گشتاور را تا حد امکان کاهش دهد. در این خصوص از روشهای مختلفی مانند افزایش تعداد سطوح شار، استفاده از مقایسه کننده های غیر هیسترزیس و حالت کلاسیک استفاده شده است. نتایج شبیه سازی به دست آمده از نرم افزار Matlab/Simulink ویژگیهای روش های پیشنهادی توصیف شده در مقاله را تایید می نماید.

کلیدواژه ها

بردار ولتاژ، کنترل کنندهای مبتنی بر هیستر زیس، کنترل مستقیم گشتاور ) DTC (، ماشین القایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.