بررسی تاثیر پیکربندی کویلهای پیرولیز بر کارکرد راکتورهای شکست حرارتی
- سال انتشار: 1384
- محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
- کد COI اختصاصی: NICEC10_077
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1482
نویسندگان
دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده فنی و مهندسی، بخش مهندسی شیمی
دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده فنی و مهندسی، بخش مهندسی شیمی
دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده فنی و مهندسی، بخش مهندسی شیمی
چکیده
پارامترهای مختلفی وجود دارند که می توانند بر عملکرد یک راکتور شکست حرارتی تاثیر گذار باشند. این پارامترها شامل نوع خوراک، دمای ورودی و خروجی گاز فرایندی، فلاکس حرارتی، زمان ماند و ... است. یکی از مهمترین این پارامترها پیکربندی کویلی است که واکنشهای شکست حرارتی درون آن انجام میشود. در این تحقیق با شبیه سازی یک کوره شکست حرارتی تاثیر پیکربندی های مختلف بر زمان کاکرد کوره ، بازده محصولات، دمای دیواره بیرونی کویل، میزان تشکیل کک، توزیع دما، توزیع فشار و ... بررسی شده است راکتوری که برای این منظور در نظر گرفته شده است، راکتور شکست حرارتی آبادان با خوراک مخلوط اتان و پروپان می باشد. یکی از کویلهای شبیه سازی شده نیز کویل مورد استفاده در این راکتور است. بر اساس نتایج شبیه سازی کویل SINGLE ROW بیشترین زمان کارکرد ، کمترین افزایش فشار ورودی، بیشترین نسبت طول به قطر و کمترین مصرف انرژی حرارتی دارد. همچنین توزیع دما و فشا در این نوع کویل بهتر از سه کویل دیگر است . کویل SRT تنها درمورد تولید پروپیل از دیگر کویلها بهتر عمل می کند. کویل REVERSED SPLIT بیشترین نسبت سطح به حجم را دارد و در قسمت انتهایی باعث افزایش شیب نمودار توزیع دما و در نتیجه افزایش بازده اتیلن می شود. در کویل MILLSECOND ضخامت ککی که روی دیواره داخلی کویل می نشیند نسبت به کویلهای دیگر کمتر است. در روز اول کارکرد این کویل کمترن افت فشار را دارد. بیشترین بازده اتیلن و کمترین زمان ماند گاز فرایندی مربوط به این نوع کویل است.کلیدواژه ها
کویل شکست حرارتی ، نسبت سطح به حجم ، نسبت طول به قطر ، زمان ماند ، تئوری تقریب حالت پایامقالات مرتبط جدید
- رتبه بندی فاکتورهای اساسی در ایمنی و امنیت مواد غذایی در زنجیره تأمین با روش BWM در ایران
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- کاربرد محاسبات خاکستری در مدل سازی ریاضی
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.